In acest articol vreau sa va vorbesc despre dansurile atat de cautate, si intalnite in majoritatea cazurilor in care lumea se distreaza si se bucura de acest lucru. Aceste dansuri, sunt foarte frumoase si distractive pentru toata lumea, pentru ca prin acestea, puteti sa va traiti viata, intr-un mod foarte palpitant. In acest moment eu cant la tot ce inseamna clapa, pian, orga, acordeon, etc, si pot spune ca am invatat sa traiesc muzica si tot felul de lucruri legate de aceste lucruri. Este foarte important ca in momentul in care studiezi un instrument, sa iubesti muzica, si sa inveti tot ce tine de asta.

Pentru ca ma ocup cu acest lucru, in liceul meu am fost admis la corul scolii, si am misiunea de a invata fiecare persoana cum trebuie sa cante, mai sus mai jos, si fel de fel de idei, care trebuie sa imi vina in acel moment ca sa pot sa fac sa iasa ceva incredibil. Acum un an am fost chemat sa cant la balul majoratului. Mi-a placut foarte mult asta, pentru ca mi-a permis sa invat multe lucruri, si sa stau de vorba cu fel de fel de oameni, printre care interpreti de muzica usoara, populara, oameni care danseaza si cei care participa la diferite reprezentari de teatru. Am vazut un cuplu care dansau atat de frumos, incat m-au impresionat profund. Mi-au recomandat site-ul http://cursuridedans.info/ de unde am avut de castigat, pentru ca oferea foarte multe informatii legate de acest lucru. Am invatat multe lucruri si vreau sa multumesc atat oamenilor aceea cat si site-ului.

M-am apucat sa studiez dansul, in afara de pasiunea mea de muzica si pot spune ca sunt foarte multumit de ceea ce am reusit sa realizez de-a lungul anilor. Va multumesc si vreau sa spun ca sunt destul de bun in acest moment.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *