De ajutor parintilor – teste online

De ajutor parintilor – teste online

Orice parinte se gandeste la orice modalitate de a spori modul de studiu al copilului. Trebuie sa existe ceva atractiv in toata povestea asta insa mai intai de toate trebuie sa existe interes. Asa ca, din pura curiozitate la inceput, descopera prima platforma online de teste ce poate verifica cunostintele unui elev.

Testele online sunt diverse si cu puternic accent pe modul de in care se realizeaza testarile internationale. Asadar, aici se vor gasi acele teste ce urmaresc modelul PISA, TIMSS de asemenea. Este clar faptul ca orice elev si implicit  parinte se poate baza pe astfel de modalitati de studiu.

Un astfel de sistem al testelor online de la E-istet se axeaza pe studiul in clasele primare, de la clara I si pana la clasa IV inclusiv. Acestea se dedica materiilor de mare importanta si anume limba romana si matematica. Se acceseaza in fiecare zi, dupa bunul plac, avand posibilitatea, dupa caz de a alege pachetul cel mai convenabil. Asta inseamna pachetul bronz, argint sau aur, cu optiuni de 24 de incercari si 8 teste si pana la maximum de 72 de incercari si 3 luni de acces.

Partea atractiva este ca astfel de teste sunt prietenoase si fac ca studiul sa fie mai mult decat placut. Sunt teste care ajuta elevii sa invete mai usor si sa isi testeze periodic cunostintele. Din punct de vedere al unui parinte astfel de teste sunt o mana de ajutor  in misiunea lor de a-i ajuta pe copii cu tot ce este posibil pentru ca acestia sa fie cu un pas inainte.

Cat despre preturi nu exista un efort mai mare decat acela simbolic, de a gasi o maniera prin care studiul sa fie realizat ca la carte. In concret tine de sume ce variaza de la 29 de lei spre exemplu si pana la 57 de lei lunar. Avand in vedere avantajele, nu pare atat de costisitor. Ca drept recompensa pentru efortul copilului ati putea continua cu o cadou care sa il impulsioneze si mai mult. Avand in vedere varsta o jucarie inca este de dorit asa ca pe www.toyz.ro veti gasi optiuni diverse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.