Foarte multe discutii din mediul online in ultima vreme, cel putin in ce tine de filmele si casele de productie de la Hollywood incearca sa denigreze oarecum o imagine imbatabila. Multi spun ca in ce tine de aceste case de productie si de filmele pe care le lanseaza, se urmareste doar profitul astfel incat de multe ori, calitatea lasa de dorit.

Cateva exemple elocvente au aparut dupa ce s-a lansat Hobbit 2 dar si Hunger Games 2. Care erau discutiile la momentul respectiv?

Ei bine, dupa ce toata lumea (dar chiar toata lumea) a vazut The Hobbit 2 au inceput si comentariile. Foarte multi, in opinia lor de experti erau de parere ca The Hobbit 2 a fost facut prea mult in stilul Lord of the Rings. Da bine, cum naibii sa fie facut, in stilul HarryPotter? Normal ca e facut in stilul Lord of the Rings ca doar e povestea scrisa de acelasi autor cu aproape aceleasi personaje in aproape acelasi circumstante.

Alta discutie pe care am observato se referea la faptul ca se prea lungeste. Din nou, „expertii” s-au trezit sa spun ca The Hobbit 2 prea a fost lungit si trebuia terminata povestea. Ok, deci sunteti fanii unor seriale care lungesc o idee pe un sezon intreg dar un film de o calitate exceptionalade 2 ore jumatate nu e cu indeajuns de multa substanta.

Ulterior am urmarit si discutiile carcotasilor pe baza filmului Hunger Games 2. Si aici, cam acelasi lucru si cam aceleasi comentarii. Bineinteles, autorul ala, in momentul in care a scris o poveste in trei volume, fiecare cu treaba lui, nu a stiut sa scrie.

Filmul trebuia sa aiba o ora si cel mai important, sa inglobeze toate trei volumele. De ce Hollywood-ul desi blamat inca e cel mai de succes in industria filmului? Ei bine, pentru ca scoate cele mai faine filme cu cei mai faini actori si nimeni nu poate sa schimbe asta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *