De ce sa fii propriul tau sef?

De ce sa fii propriul tau sef?

Sa fim sinceri si sa spunem onest ca avem cu totii momente in care ne dorim sa ne trezim mai tarziu si sa mergem automat la munca mai tarziu, fara a da prea multe explicatii despre intarzierea noastra, incat ne gandim cum sa facem sa devenim propriul nostru sef.

Tot ce avem nevoie este sa ne gasim o nisa de desfacere, sa construim un plan de afaceri si sa gasim resursele necesare finantarii propriei noastre afaceri. Odata realizate aceste lucruri nu ne ramane decat sa gasim locatia, sa alegem numele si sa ne promovam afacerea.

De ce sa fii propriul tau sef?
  • In primul rand dobandesti independenta financiara, incat satisfactia personala va fi mult mai mare, vei avea o parere mai buna despre tine, vei avea mai multa incredere si te vei simti mai puternic.
  • Ajungi sa fii apreciat mai mult de comunitate deoarece ai inceput o afacere pe cont propriu cu care sprijini familia.
  • Detii intotdeauna puterea cuvantului. Nu iti va mai spune nimeni ce ai de facut, cand sau cum trebuie realizat un lucru. Tu vei fi cel care va da indicatii si instructiuni altora pentru o mai buna functionare a afacerii. Ideile tale vor fi implementate si nu va trebui sa astepti aprobare din partea altor superiori, pentru ca nu ii vei avea.
  • Cunosti oameni noi, persoane noi, afaceri noi care iti vor permite sa te dezvolti din punct de vedere social si antreprenorial.
  • Ai posibilitatea sa pleci in concediu oricand doresti tu, fara a-ti programa cu jumatate de an inainte acest concediu, astfel incat iti vei crea amintiri de neuitat alturi de familia ta.
  • Iti poti arata recunostinta pentru oamenii care lucreaza pentru tine, asa cum si tu vei fi apreciat la randul tau.
  • Vei primi admiratia si aprecierea celor din jur care se vor bucura de dezvoltarea ta personala.

Bineinteles ca mai sunt si alte avantaje de a fi propriul tau, iar aici sunt enumerate cele mai importante. Nu trebuie sa uiti ca fiecare activitate are si parti bune si parti rele, incat acestea din urma trebuie supravegheate la un nivel inalt.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *