Una din cele mai mari si mai folosite surse de muzica la ora actuala este youtube-ul. De ce insa Youtube este si va ramane cea mai mare sursa de muzica, aflam in randurile urmatoare.

1. Youtube este gratuit

Da, Youtube cu tot continutul (absolut tot continutul) este gratuit pentru oricine. Singura conditie o reprezinta o conexiune decenta la internet si astazi, acest lucru nu mai este absolut deloc o problema. Cand suntem acasa, avem internet prin cablu, conectat la pc, laptop, tableta si cel mai probabil si un modem wireeless pentru a putea accesa internetul fara necesitatea unui fir, de pe laptop, pc dar in mare, de pe tablete si smartphone-uri.

Cand iesim in public, mereu gasim hot-spot-uri gratuite, cu wi-fi. Aici amintesc de scoli, biblioteci si multe alte institurtii, baruri, pub-uri si restaurante.

2. Pe youtube se promoveaza toti artistii

Da, marea majoritate a artistilor si a caselor de productie in domeniu, in ziua de astazi, se promoveaza prin intermediul Youtube. Motivele lor se trag din acelasi principiu al unui site gratuit, accesibil oricand, pentru oricine. Astfel, vizibilitatea de care orice artist poate avea parte este fara limite.

3. De pe youtube poti descarca orice

Desi mereu oarecum o problema si nu neaparat legal, de pe Youtube poti descarca orice. Bineinteles ca nu site-ul in sine pune la dispozitie aceasta posibilitate insa sunt diverse softuri care o fac.

Cu toate aceste motive cat si cu faptul ca este cea mai mare colectie de clipuri si muzica de pe internet, Youtube este si categoric va ramane una din cele mai mari surse de muzica pentru oricine. Gratuitatea, diversitatea cat si accesibilitatea sunt poate cei mai importanti factori care il vor ajuta sa isi mentina loc de frunte in online, cel putin atunci cand vine vorba strict despre acest aspect discutat mai sus.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *