De unde sa iti achizitionezi o casa ?

De unde sa iti achizitionezi o casa ?

Intrebarea multor persoane care mi-au trimis-o pe mail se referea in primul rand la achizitionarea de casa sau un apartament, se mai intampla si cand vorbim despre garsoniere dar intr-un numar foarte mic. Pornind de la ideea ca toata lumea vrea sa faca bani, atunci cand vorbim despre afacerea cu case sau cu vanzarea de locuinte, nimeni nu se gandeste la o satisfactie din multe puncte de vedere.

Astfel, lumea prefera sa astepte 1-2 ani, ca sa vanda o locuinta cu un pret, si sa il scada ulterior, decat sa puna la inceput mai mult, ca asa e romanu, si crede el ca exista sanse mari si nu sti niciodata ” de unde pica iepurele” . Este o mare problema cand vorbim de asta, si nimeni nu se gandeste ca poate avem si noi nevoie de preturi mai mici ca sa putem sa ne achizitionam o casa, o locuinta, sa nu mai fim nevoiti sa stam cu nu stiu ce soacra sau tampeniile astea, sa stam cu parintii. Este important sa iesim in castig, dar sa facem in asa fel sa fie multumiti si cumparatorii, nu sa te injure peste ceva timp si sa ne simtim noi nasol.

In timp ce stateam pe internet, cautand pur si simplu pe google am dat de Ansambluri rezidentiale Zona de Sud in zona de SUD – dezvoltator: SUD Imobiliar Expert care se refera pe partea asta de locuinte, inchiriere si multe altele, ceea ce este un lucru foarte important si cautat. Ce am remarcat insa sunt preturile mult mai mici fata de concurenta, si au sansa de a aduce cat mai multe sanse de a achizitiona o casa de la ei.

Nu imi dau seama ce este in mintea unui om cand pune pretul foarte mare, nu se gandeste deloc ca nimeni nu o sa fie interesat, dar cine stie ce fraier va face nu stiu ce tampenie si o va achizitiona, ca doar na suntem in romania si orice este posibil. Cam asta este in Romania, toata lumea cauta tzeapa sa dea, insa nimeni nu se gandeste la consecinte si la o afacere stabila. Este suficient sa dam tzeapa unei persoane, in rest nimic mai mult.

Ce am mai gasit, tinand cont ca vreau sa imi fac o afacere se refera la Inchirieri de birouri in Bucuresti, si vreau sa va spun ca am gasit o zona foarte buna, care se merita sa iti duci birourile acolo, si sa lucrezi cu mai multe persoane , lucru ce ii va impresiona atat pe angajatii mei, cat si pe viitorii colaboratori, care ii voi invita la mine la sediu. Firma pe care vreau sa o lansez se refera la o agentie de publicitate, iar atunci cand vorbim de asta, trebuie sa tinem cont ca afacerile nu sunt chiar atat de simple.

Pentru ca mi-a trebuit un act de la primarie, m-am dus frumos acolo ca sa ii cer unei doamne o adeverinta prin care imi spune ca eu sunt proprietar pe locuinta mea si ce sa vezi, au inceput cele de acolo sa imi spuna de taxe si impozite. Asa ca dragi bucuresteni, luati aminte la urmatoarea stire : Cetăţenii din sectorul 4 îşi pot plăti taxele şi impozitele până pe 23 decembrie . Traim intr-o lume in care muncim pentru taxe si impozite, sa nu mai zic ca daca ai o firma trebuie sa dai la stat o gramada de bani, lucru pe care nu am reusit sa il inteleg nici pana in acest moment. Ce sa zic, asta este Romania si vorba lui Badea, Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *