Derby doar cu numele

Derby doar cu numele

Aseară probabil că v-aţi uitat la aşa numitul derby dintre Rapid şi Dinamo. A fost un derby că aşa ne-am obişnuit noi să îl numim, dar spectacolul fotbalistic a lipsit în totalitate. Eu am văzut doar doua echipe care s-au faultat încontinuu şi atât, nici o faza de joc, nimic care să îmi spună că mă uit şi eu la un meci de fotbal. Am văzut doar nişte fotbalişti obosiţi şi plictisiţi.

Când mă uit la un meci din Liga 1, parcă mă uit la nişte reluări dintr-un meci. Viteza de joc este una foarte scăzută. Un meci de-al nostru din prima ligă nici nu se poate compara cu un meci de ligă secundădin străinătate, unde se joacă fotbal. Toţi fotbaliştii de la noi sunt de fapt, prieteni cu fotbaliştii, că ei nu prea au treabă cu fotbalul.

Echipele din Liga 1 cu care eu ţin sunt Universitatea Cluj şi Dinamo. Nu ştiu ce s-a întâmplat la Dinamo, dar nu mai văd la nici un jucător dorinţa aia de joc şi fazele care le făceau în retur. Aseară Alexe şi Dănciulescu au fost mână moartă, nu au făcut nimic pe teren, decât să alerge, nici o pasă, nimic.

Sper să se trezească, până nu va fi prea târziu. Sanşe la tiltlu mai sunt şi încă 10 etape de jucat.

One Reply to “Derby doar cu numele”

  1. General derbiurile sunt între echipe care au un palmares foarte bun, dar şi care joacă fotbal. La noi nu prea se mai joacă fotbal şi derbiul îşi pierde farmecul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *