Motorola Moto G top front macroMotorola Moto G este poate cel mai reusit telefon al anului, telefon ce infirma conceptiile despre brandul in sine. Modelul refuza sa se comporte ca unul ieftin si lasa in urma multe alte telefoane scumpe. Singurele neajunsuri sunt memoria interna mica si camera.

 

Daca e sa adaugi cuvantul ieftin langa orice obiect electronic, rezultatul va fi nu prea bun. Dispozitivul va fi considerat astfel slab din punct de vedere al calitatii si al facilitatilor pe care le ofera.

Nu lasati pretul mic sa va pacaleasca. Motorola Moto G este un telefon bun

Chiar daca este un telefon ieftin, Motorola nu arata deloc asa. Are un aspect interesant, greutatea necesara atunci cand este tinut in mana si infirma orice comparatie cu un telefon ieftin. La fel cum nimeni nu ar fi crezut ca Motorola Moto G va costa in jur de 600 de dolari, nimeni nu ar fi crezut nici ca va costa in jur de numai 180 dolari.

Ecranul este de 4,5 inch, touchscreen si are o rezolutie de 1280 x 720 de pixeli. Desitatea pixelilor este de 329 ppi, mai mult decat orice Retina Display de pe un iPhone.

Procesorul ales de Motorola este un Qualcomm Snapdragon 400 care ruleaza la 1.2 GHz si are alaturi 1 GB de memorie RAM. Ei bine, daca toate au fost bune pana acum, haideti sa revenim cu picioarele pe pamant.

Are ca memorie 8 GB din care 5.5 GB pot fi folositi. Nu va faceti idei despre marirea spatiului de stocare intrucat smartphone-ul nu are slot microSD. Pentru aproximativ 20 de dolari in plus, vei putea achizitiona o versiune cu spatiu de stocare de 16 GB.

Mergem mai departe unde amintim ca Moto G nu are retea 4G LTE. Si camera vine cu neajunsurile ei. Din nou, o noua dezamagire cand vine vorba de camerele Google.

In ultimul rand vom vorbi despre o alta parte buna a telefonului. In probe, cu bluetooth conectat, wallpaper live ruland, o multime de aplicatii si jocuri deschise, telefonul a functionat aproape 40 de ore. Astfel, in folosire obisnuita, telefonul ar putea sta deschis pana la 3 zile.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *