Cu toti avem intrebari pe care nu ni le poate raspunde nimeni, cine este defapt omul ? Cine l-a creat si ce trebuie sa facem noi ? Auzim tot felul de teorii cum a fost creat omul, ca a fost creat din pamant, ba ca a fost o explozie sau alte lucruri pe care eu unul nu le cred, eu sunt genul de om care nu am incredere in nimeni, nu imi place sa imi las lucrurile in grija cuiva ( bineinteles acum depinde de situatie ) dar in special ma refer la categoria ordine. Imi place sa am lucrurile intr-o anume fel, intr-un anumit mod, nu imi place sa vina cineva sa se bage peste mine sau sa faca tot felul de lucruri care sa imi zapaceasca ordinea lucrurilor mele. Cand cineva vine la mine si imi cere un anumit lucru, eu stiu ca acel produs il voi gasi in locul cutare, si il voi da.

Dumnezeu se spune ca a creat lumea, cu acest lucru pot spune ca sunt de acord la categoria ca este o energie puternica, si face mult bine, insa cine l-a creat defapt pe Dumnezeu ? Ce incredere sa mai ai cand vezi majoritatea preotilor imbracati un pantaloni scurti si cu muzica la ureche ascultand rock, iesind din bmw, mercedes si masini scumpe, telefoane de ultima generatie, lucruri care nu sunt normale pentru acest lucru. Mai nou toti calugarii au masini, telefoane, laptop-uri si multe altele.

Acum cateva luni am incercat o afacere cu prepelite care nu a mers, din lipsa timpului meu, care este destul de pretios, mai ales pentru prepelitele care nu sunt deloc in regula. Ouale de prepelita ajuta foarte mult imunitatea, se recomanda sa inghiti un ou in fiecare dimineatza pentru a iesi totul cum trebuie. Sunt tot felul de tratamente pentru aceste oua de prepelita si intr-adevar ele ajuta extrem de mult organismul. Pretul pentru acestea nu este deloc scump , insa daca se consuma cum se spune pe internet veti plati o suma prea mare, asa ca este mult mai usor daca va cresteti voi aceste prepelite, 10 prepelite , 10 oua pe zi este suficient.

In afara de ouale de prepelite pe care pe mine m-a ajutat mult atat in sanatate cat si in alte parti, am dat de plantele goji. Pot spune ca din momentul in care am auzit de ele am cam ramas uimit de ce poate oferi aceste plante, insa dupa ce m-am documentat putin si dupa ce mi-a explicat care este treaba defapt cu aceste plante totul s-a luminat in mintea mea. Acestea ca pret sunt destul de scumpe, asa ca eu va recomand ori cultivarea acestora ori achizitionarea dupa site-uri de specialitate, pentru ca nu se stie ce paote contine acele goji si dupa un timp va treziti ca suferiti de multe boli, si bineinteles ca veti da vina pe aceste plante , care dupa mine sunt cele mai bune.

Sunt multe variante de plante goji , pe care pe puteti cauta pe google.ro . Dupa cum se observa google a luat conducerea din toate punctele de vedere asa ca prin cautarea pe google puteti gasi foarte multe informatii legate de aceste plante.

Va multumesc !

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *