curiozitaticuriozitati

Avem numeroase intrebari si prea putine raspunsuri. Avem curiozitati legate de diverse aspecte ale vietii si drept urmare incercam sa ne gasim raspunsurile le dileme. Din seria ce se intampla daca…descopera cateva aspecte uimitoare.

  • De ce nu este bine sa iti speli parul in fiecare zi.

In mod natural folicului de par secreta un ulei, acel sebum care protejeaza scalpul si parul de factorii externi. Desi nu este placut din punct de vedere estetic ca parul sa aiba un aspect de ulei acesta este necesar intr-o masura. Spalat zilnic parul are de suferit si mai cu seama se va ingrasa si mai repede pentru ca va incerca sa compenseze cu producere de ulei ce se indeparteaza atat de usor. Il faci fie mai fragil, fie mai aspru.

  • De ce este bine sa tii post negru.

Poate ca nu esti genul care sa faca asta insa nu este totusi  un caz extrem de condamnat. Asta pentru ca studiile demonstreaza ceva uimitor. Spre exemplu daca nu mananci iti fortezi practic organismul sa produca mai multe celule albe in sange. Ca intr-un lung sir de reactii se pare ca acest lucru ajuta la prevenirea unor infectii. Desi se crede ca atunci cand esti sensibil, cu o imunitate scazuta esti predispus la boli iata ca infometarea de fapt te face mai puternic. Asadar, ce nu te omoara te face mai puternic.

  • Guma de mestecat se lipeste de perete stomacului?

O guma inghitita din greseala sperie pe multi cu gandul ca vor trece ani de zile pana cand va fi eliminata. De fapt realitatea este alta. Pur si simplu guma se elimina doar ca nu este descompusa asa ca alte alimente. Dupa caz, se pare ca guma va fi eliminata intre o zi sau doua dupa ingerare.

Mai mult decat atat, stiai ca atunci cand rosesti in obraji si peretele stomacului se inroseste?

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *