Eblogs

Eblogs

Eblogs este un blog cu un aspect impecabil, care atrage vizitatorii din toate domeniile. Cu toate acestea, si aici apare in partea de top a blog-ului un bar unde sunt afisate categoriile abordate de blog.  Un atuu destul de mare este dat de structura sa: simpla!

La o prima vedere, se observa o serie de imagini, dar ceea ce e si mai uimitor este ca fiecare imagine este insotita de un articol. Astfel, atunci cand un vizitator intreapta cursor-ul mouse-ului pe imagine, va apare o scurta descriere a articolului, dar si butonul „read more”- pentru cei care sunt interesti de un articol anume. Acest lucru tine mai mult de aspect decat de structura, autorul fiind constient ca imaginea vinde.

Structura e si ea la fel de simpla, insa pe cat de simpla, pe atat de utila: daca ti se pare ca sase categorii nu sunt suficiente – dintre care doua sunt reprezentate de pagina „acasa” si cea de „contact” – atunci cand vei plimba mouse-ul peste sectiunea de categorii vei descoperi ca se va afisa imediat si o lista de subcategorii, atribuite fiecarei sectiuni.

Acest blog este unul de tip profesional care atrage cititori din mai multe domenii, care sunt curiosi de a afla cum sa traiasca un stil de viata sanatos- gasind aici o multime de sfaturi pe aceasta tema, dar si pentru pasionatii de noutati in tehnologie.

Chiar daca ii lipseste un side bar, acest lucru nu inseamna neaparat un dezavantaj pentru vizitatori, ci din contra: un spatiu mai aerisit, fara prea multe reclame si imagini obositoare. Articolele blog-ului Eblogs au un continut unic, lucru care reprezinta un avantaj pentru blog. Din cauza aspectului si a structurii extrem de simple de care da dovada, navigarea pe Eblogs este una extrem de simpla. E Blogs uimeste prin unicitatea sa pe aceasta piata, fiind usor de accesat de catre cititori.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *