Educativ de pe telefonul tau

Educativ de pe telefonul tau

In mod normal si initial lansata pentru studenti si pentru elevii care studiaza matematica si calculul ca parte din materiile de curs, aplicatia WolframAlpha poate fi utilizata pentru a stabili ecuatii, calcule, grafice si pentru a obtine informatii dintr-o gramada de surse. Iti ofera de asemenea informatii despre calcule, astfel incat sa le inveti pas cu pas.

Aceasta aplicatie functioneaza de asemenea ca si un motor de cautare  si ca o baza de date enciclopedica pentru informatiile financiare, cum ar fi cursul valutar curent si stocurile. Este intr-adevar un dar de la Dumnezeu pentru elevii care studiaza in acest domeniu.

Studious

Aceasta aplicatie este grozava daca ai probleme cu amintirea deadline-urilor, a datelor examenelor, a perioadelor de lectura, Tot ceea ce trebuie sa faca o persoana  este sa scrie acea informatie, cum ar fi ora in cauza, data, locatia, profesorul si asa mai departe.

Studious iti va organiza aceste fisiere si iti va aminti de acestea suficient de din timp pentru a fi pregatit pentru toate cele ce le ai de facut. Aceasta aplicatie iti va pune chiar si pe profilul Silence telefonul in timpul perioadelor de lecturare si de studiu. Este un instrument ideal pentru urmarirea si verificarea informatiilor si pentru cresterea productivitatii.

Dictionary.com

Engleza este o limba foarte vasta si des intalnita in tot felul de situatii si indiferent de cat de proactiv si de eficient esti odata, exista mereu cateva chestii de invatat. Dictionary.com este o aplicatie ideala pentru invatarea de cuvinte noi si inselatoare care pot aparea oricand atunci cand citesti o carte despre duferite subiecte.

Cu peste 2 milioane de cuvinte, definitiile, sinonimele si antonimele nu mai sunt o ptoblema pentru nimeni. Ca bonus, iti ofera de asemenea si expresii, fraze si pronuntari audio. Aceasta aplicatie functioneaza ca un dictionar online in care vei gasi tot ceea ce cauti: cuvinte necunoscute, antonime, nelogisme si chiar si regionalisme.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *