În articolul de astăzi mă adresez şoferilor, pentru că ei ştiu despre ce vorbesc. Pe la începutul anului mi-a expirat rovinieta la maşină şi bineînţeles a trebuit să o reînoiesc. Variantele de unde puteam să cumpăr una erau, o benzinărie sau la poştă. Am mers la o benzinărie să alimentez şi dacă tot am fost acolo am zis că hai că plătesc aici rovigneta să nu mă mai complic pe la poştă. Mă pun la rând şi să vezi că stau şi stau .. calculatorul era stricat. Urăsc să stau la coadă şi când văd cum se mişcă casieriţele pe calculator mă iau dracii.

Am început deja să îmi plătesc toate facturile pe net, cea mai simplă variantă şi fară stat la coadă. De asta am ales ca de acum încolo să folosesc site-ul roviniete.ro. Un site simplu şi care oferă foarte multe informaţii despre rovniete, drumuri, preţuri şi toate cele. Îţi poţi calcula foarte simplu cât ai de plătit, plăteşti şi în câteva minute ai confirmarea pe mail sau prin sms.

Ce mi-a plăcut cel mai mult este că am găsit informaţii şi despre taxele de drum din afara ţării, pe principalele autostrăzi.

Vreau să vă spun să folosiţi cu încredere astfel de servicii on-line pentru că merită.

De

2 comentarii la „Esti sofer, iti trebuie rovinieta”
  1. Pe site-ul care l-am propus au un serviciu de tip reminder şi înainte de expirare de anunţă ei. Nu mai uiţi când îţi expiră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *