Bine v-am regasit dragi cititori la un nou articol pe blog-ul meu. Pentru ca sunt inca in liceu, si cu intrarea in vigoare a Scoala Altfel, a trebuit sa stam la zi la scoala pentru a participa la un un exercitiu de incendiu. Ce e drept este foarte interesant acest lucru, iar lumea se joaca cu asa ceva, in special elevii care nu constientizeaza ca in momentul intamplarii unui asemenea eveniment, nu vor sti ce sa faca. Pentru acest lucru cine s-a gandit, a facut-o bine pentru introducerea in unitatile scolare un asemenea lucru. Treziti de dimineata, toti elevii liceului meu erau in clase. Cand soneria a sunat de cateva ori, toti trebuia sa iesim intr-un fel anume si pentru asta am ales sa fiu foarte atent la cele spune.

Dupa ce ne-a explicat diriginta ce anume trebuie sa facem, am inceput sa iesim unul cate unul afara din clasa, pe scara de urgenta sau cum se numeste aia. Pe hol ne-a explicat rapid diriginta despre un anume lucru care s-ar numi hidrant, care o sa il explic putin mai tarziu ce reprezinta acel lucru.

Ajungi in curtea scolii, fiecare persoana avea locul lui unde trebuia sa stea. Ne-am asezat cu totii la locurile noastre, iar in 10 minute ( ca nu se putea altfel, in cazul unui incendiu adevarat tot la fel se intampla, pana vin pompierii arde tot, dar sa trecem peste ) au sosit pompierii si toti cei care trebuiau sa ajunga. Dintr-o masina iese un tip cu un caine ciobanesc german, care incepe sa cotrobaie peste tot.  Intr-un final cainele a gasit o persoana ascunsa intr-un colt imprevizat de ei. A fost foarte frumos aceasta chestie si mi-a placut mult.

Ca sa zic despre acesti hidranti. Am cautat putin pe internet si am dat de acest link : http://www.scregent.ro/produse/hidranti/, un magazin online mai bine spus cu tot felul de hidranti. Acestia sunt de mai multe tipuri, insa eu am gasit unul care seamana foarte bine cu ce cunosc eu. Este vorba despre un furtun care il poti scoate in fiecare moment, in cazul unui incendiu banuiesc. Am studiat mult problema, am intrebat chiar si la liceu ce este si am fost foarte multumit de raspunsuri.

Vreau sa multumesc site-ului http://www.scregent.ro/ pentru toate informatiile oferite. Aici am gasit tot ce ma interesa, iar scolile ar trebui sa cumpere mai multe lucruri de acest gen pentru a fi la ordinea zilei cu tot ce se poate intampla.

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *