Forajarea impreuna cu tatal

Forajarea impreuna cu tatal

Cu toate ca sunt o fire foarte ocupata, bagata in multe chestii, care are un timp organizat, acum o saptamana, vine la mine in camera mama si imi spune ca tatal meu este afara si face nu stiu ce lucru. Ma schimb de haine pentru ca eram imbracat ca de oras cum e vorba aia, si ma duc sa vad despre ce e vorba.

Ajuns acolo, mi-am dat seama ca tata incerca sa faca o groapa in pamant ca sa dea de apa. A realizat un fel de teava cu ceva in varf, de vreo 10 metri, care ne permitea sa foram in pamant, pana dam de apa. In prima zi am petrecut aproximativ 3 ore, iar in urmatoarea zi 2 ore, de atunci nu am mai facut nimic, pentru ca este o munca care ne da pe spate, si in special pe mine. De unde si vorba aia, incet si prost, m-am convins ca timpul este foarte pretios, si multa lume nu stie sa profite de el. Prima data i-am propus tatalui meu sa angajam un om cu ziua, cum e vorba aia, ne ducem in carciuma sau la un magazin, unde un om nu are ce facem, ii zicem ca ii dam niste tuica, + 50 lei si hai la treaba. Nu s-a intamplat asta pentru ca nu a vrut tatal meu.
Dupa asta, m-am decis ca trebuie sa iau masuri, si am inceput sa caut pe google diferite chestii. Am gasit un forum in care toti mai multi oameni recomanda sa cautam pe google foraje puturi apa preturi . Curios din fire, am dam cautare pe google si am gasit site-ul Euroforaje.  Pot spune ca aici am gasit niste preturi care m-au atras si l-am chemat pe tatal meu ca sa ii arat.
A ramas si el impresionat si in urmatorul moment am sunat si am hotarat ca este vremea sa dam o suma de bani, avantajoasa si sa facem treaba calumea. Este o firma in care te boti baza, treaba foarte buna, la preturi foarte avantajoase.

One Reply to “Forajarea impreuna cu tatal”

  1. Recomand sa apelati la specialisti cand este vorba de foraje puturi apa si sau fantani, nu oricine poate sa faca o lucrare de calitate, va recomand sa va documentati innainte. Firmele din acest portal euforaje sunt de incredere, noi am lucrat cu ei si ii recomandam. Mult suces la scris

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *