Games: Lol: Braum, op support

Games: Lol: Braum, op support

Pana acum nu am vorbit prea mult despre pasiunea mea de gaming. Bine, nu sunt o persoana care sa aiba timp sa se joace prea mult insa in timpul liber, ma mai joc League of Legends. In special pentru cunoscatori, acest articol este despre noul campion support din Leagul of Legends, Braum.

In primul rand, trebuie sa aducem aminte de schimbarile importante de meta, inca de la update-urile in care trinket-urile si-au facut aparitia. Aceasta si faptul ca supportul sau orice alt campion nu pot pune mai mult de 3 ward-uri simultan, a schimbat complet modul de joc.

Mai mult decat atat, si-au facut aparitia si noile iteme GP 10 (gold per 10 seconds), iteme care ofera din ce in ce mai mult posibilitatea suportilor sa aiba un impact mai mare asupra jocului per total. Itemele de GP 10 si faptul ca oricine are mereu un ward gratuit, lasa mai mult spatiu celor care joaca support sa cumpere iteme importante, iteme care pot schimba complet jocul.

Ei bine, a trecut ceva vreme buna de cand nu am mai vazut un suport nou pe Campurile Justitiei si Braum este exact asta. Cel mai nou campion support lansat de Riot. Braum, cel putin la momentul actual, este unul din cel mai tankie si mai util suport. Pasiva lui in primul rand este uluitoare. Orice campion atins de Braum cu un auto atack sau cu Q, are un semn ce tine 6 secunde. In tot acest timp, daca respectivul campion este lovit de inca 3 ori de oricare campion coechipier cu Braum, este imobilizat pentru 3 secunde.

Asta il face un campion superb in early game pentru gank-urile de pe bot. In early game se folosesc foarte mult toate summon-urile astfel incat pasiva lui poate ajuta foarte mult la realizarea unui kill pentru echipa lui. Ei bine,d aca Braum reuseste sa treaca de early game, doar prin utilitatea pe care o aduce si fara nici un fel de dmg, poate cara un meci.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *