Chrome offers different settings than other browsers, including an offline mode.Nu e nimic mai rau ca atunci cand nu ai acces la internet. Nu te poti conecta la nici un site si pentru inceput, ar trebui sa iti verifici mai intai conexiunea de internet. Daca problema e doar in cazul Google Chrome, atunci e altceva.

Setarile Chrome

Spre deosebire de alte browsere, din Noiembrie 2013, Google Chrome nu mai ofera setari pentru ca browser-ul sa poata functiona online. De fiecare data cand esti conectat la retea, Chrome va fi online. S-ar putea sa ai probleme cu conectarea pentru ca in cache-ul Chrome exista fisiere expirate sau corupte. Mergi la meniul Settings, Tools si selecteaza Clear Browsing Data. Poti sa cureti cache-ul doar pentru o anumita perioada de timp sau poti sa il golesti complet. Poti de asemenea sa cureti si alte date de browsing cum ar fi cookies si parole salvate.

Probleme cu profilul Chrome

Problema s-ar putea sa nu fie neaparat cu Chrome ci poate cu anumite add-on-uri sau aplicatii pe care le-ai instalat pe Chrome. Pentru a o lua de la inceput, creaza un nou profil pentru Chrome. Inchide atat Chrome cat si orice alt proces. Deschide Explorer-ul si introdu linia de mai jos:

„%USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\”

Redenumeste folderul Default in Backup Default pentru a avea posibilitatea sa-ti accesezi setarile mai tarziu. Deschide Chrome; asta va crea un nou profil default. Daca nu poti sa accesezi nici un site, atunci anumite componente ale profilului utilizatorilor au fost corupte.

Probleme cu serverul DNS

Daca esti conectat la internet insa nu poti accesa nici un site, s-ar putea sa ai probleme cu server-ele care rezolva site-ul pe care il vizitezi. Poti incerca asadar si o curatare a DNS cache. Doar intri in CMD si scrii „ipconfig /flushdns.

Speram ca informatiile din acest articol v-au fost de ajutor. Nu ezitati sa distribuiti continutul daca da.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *