Harry Potter Deadly Hallows 2

Harry Potter Deadly Hallows 2

Tocmai ce am terminat de văzut ultima parte și tot odată și ultimul film din seria Harry Potter.A fost o serie lungă, au ajuns 7 volume și 8 filme, aici sper să nu mă înșel.

Bun, să vă povestesc ceva despre film, cam ce mi-a plăcut mie și ce nu.Păi în primul rând nu mi-a plăcut că a trebuit să aștept atât de mult de la prima parte să văd ce se întâmplă în ultimul film.Finalul oricum era previzibil încă de când a început lupta cu „you know who”, el e personajul rău, el moare la sfârșit.

Deadly Hallows 1 si 2 au fost cele mai tari după părerea mea, pentru că aici s-a desfășurat cu adevărat punctul culminant.În celelalte filme s-a făcut doar o pregătire pentru ce aveam să vedem în ultima parte.Efectele speciale nu aveau cum să lipsească din film și nu a fost nimic exagerat, cam cum se practică mai nou în filmele ce apar.

Mi-a plăcut finalul filmului, a fost ceva care cu siguranță a prins la public și nu multă lume se aștepta să vadă un astfel de final.

E un film care merită văzut, deci vi-l recomand cu plăcere.

2 Replies to “Harry Potter Deadly Hallows 2”

  1. Super filmul, asta seara l-am vazut si eu (a doua oara :D). La cinema am fost cam dezamagit, insa la a II-a vizualizare.. pot spume ca e unul dintre cele mai bune filme.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *