Iata ce nu stiai ca poti sa faci cu otetul

Iata ce nu stiai ca poti sa faci cu otetul

Otetul este util si nu numai in salate sau mancaruri de acest gen. Otetul este de fapt solutia practica si la indemana pentru diverse situatii din gospodarie. Trebuie sa incerci si sa vezi cat de usor este sa aplici otet acolo unde alte solutii indicate sunt foate scumpe. Iata ce poti face cu otetul:

  1. Un truc pentru zugravii incepatori sa spunem sau pentru cei amatori este acela de a folosi otet pentru a face ca aderenta unei vopsele pe perete sa fie una mai buna. Pur si simplu curata peretele cu otet pentru a te asigura ca misiunea este una indeplinita.
  2. Alaturi de bicarbonat otetul este cel care curata scurgerile de orice fel. De regula se elimina si mirosurile neplacute asa ca poti face o astfel de combinatie de substante pentru a scapa de neplacerea de a intra in baie sau bucatarie si mirosul tevilor sa fie greu de suportat.
  3. Carnea devine mai frageda cand se foloseste otet. Asadar, tine cont de asta si pune putin otet la carnea care doresti sa iti devina mai tarziu friptura.
  4. Otetul este ideal si pentru a curata diversele suprafete, in mod special sticla, geamurile. Il poti incerca chiar si la lentilele ochelarilor.
  5. Etichetele sunt de regula cele care iti dau batai de cap si asta pentru ca se dezlipesc foarte greu si cand se intampla asta ajung sa murdareasca suprafetele. Aplica pe zona cu pricina putin otet si scapi de problema.

Mai mult decat atat otetul poate servi si in scopuri estetice. Desi nu este cea mai ortodoxa metoda se pare ca otetul putin diluat te poate scapa de ceva ciuperci si mai cu seama te ajuta si cand vine vorba de acnee spre exemplu. Unii spun ca ar fi ideal si pentru mirosul picioarelor, pentru a clati parul dupa spalare insa mirosul se pare ca impiedica orice doritor in a face acest pas.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *