Arta-mobilei

Mobila cu oglinzi pentru dormitor atrage mult mai mult atentia decat ai putea crede. Chiar daca nu esti decat tu si partenerul sau partenera de viata in acel dormitor matrimonial, este esential pentru armonia din cuplu ca locul in care dormiti si stati in majoritatea timpului sa fie cat mai bine aranjat si sa ofere un confort fizic si vizual deosebit. Piesele de mobilier reusesc sa condimenteze atmosfera din dormitor datorita stilului modern, al calitatii si al varietatii modelelor prezente pe site.

Dormitorul – locul cel mai intim din casa

Exista o multime de produse de mobilier din care poti alege iar acest producator si furnizor iti poate oferi chiar si consultanta pentru decorarea incaperii de odihna din locuinta personala. In ceea ce priveste mobila contemporana pentru dormitor, pot fi regasite unele stiluri de piese cu oglinzi incorporate pe care le poti achizitiona pentru a oferi un aspect sofisticat si elegant celei mai intime camere din casa.

Un dormitor este locul cel mai personal si mai aproape de inima ta. Acolo te poti refugia atunci cand esti trist sau cand esti plin de fericire. Fiecare persoana ia decoratul cat mai in serios, deoarece dormitorul poate fi un adevarat sanctuar atunci cand este nevoie de liniste si de pace, un loc de joaca atunci cand nu mai incapi in piele de fericire si locul unde te descarci atunci cand esti frustrat si nervos. Ai vrea ca dormitorul tau sa reflecte fiecare parte din tine si sa te reprezinte cu bune si rele?

Daca da, in acest caz trebuie stiut faptul ca mobila contemporana cu oglinzi pentru dormitor este o modalitate inteligenta pentru a schimba intreaga camera si pentru a aduce la suprafata modernismul din toata casa ta.

Nimic nu multumeste mai tare o femeie decat un dressing minunat in care isi poate petrece ore intregi aranjandu-se si proband din sutele de haine pe care le detine. O oglinda mare cu lumini care sa o evidentieze este o alegere perfecta pentru orice femeie moderna si care se respecta. De asemenea, exista si o varietate de dulapuri pentru haine cu oglinda pe laterale care sa te multumeasca.

Cele mai multe dormitoare au cate un corp de sertare. Aceste cufere si dulapuri cu sertare arata foarte bine mai ales daca sunt din lemn. Insa, daca o oglinda mare si rafinata va fi amplasata peste aceste dulapuri, sprijinite de perete, vor oferi ideea de mai mult spatiu si de spectaculozitate. Ce altceva ti-ai mai putea dori? Si masuta de toaleta pentru femei din dormitor poate arata la fel de bine cu o multime de sertare pentru comorile femeilor, dar si cu oglinzi circulare si retro care sa le ajute la ingrijire si machiaj.

O data ce vei decide sa alegi un dulap cu sertare si un dressing cu oglinzi mari, de ce sa nu optezi si pentru o masa mai mica? Mergi pe mana unei masute care sa stea langa o oglinda de perete si vei vedea ca infatisarea dormitorului tau va fi complet schimbata. Poti amplasa o lampa vintage pe aceasta masa care sa ilumineze foarte frumos camera si sa ofere un cadru intim.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *