etichete label printDe cate ori nu ai patit sa ajungi la casa de marcat la supermarket si unul dintre produsele cumparate sa nu aiba eticheta, sau aceasta sa fie deteriorata? Este foarte frustrant, trebuie sa te intorci inapoi la raion, lumea asteapta la rand in spatele tau, cateodata renunti definitiv la produs numai pentru a nu starni reactii din partea celorlalti.

Etichetele se dovedesc a fi foarte importante nu numai in acest caz. O eticheta trebuie sa ofere informatii complete cu privire la produs, de la compozitie pana la scop de utilizare si caracteristici sau originea produsului. Exista astfel o serie de reglementari si reguli de etichetare in special pentru produsele alimentare, de uz comun.

In timp ce ma documentam pentru realizarea unui proiect pentru facultate am aflat despre importanta etichetelor pe produse, dar am gasit si ceva informatii interesante despre un producator al acestora: LabelPrint. Am aflat cu surprindere ca aceste etichete label print sunt folosite la mai multe produse decat credeam.  De la etichetele autocolante pentru preturi pana la stickere personalizate, etichete autocolante si autoadezive imprimate sau neimprimate, etichete in rola sau in coala, gama de produse Label Print este una foarte extinsa.

Cautand afli lucruri noi, la fel am aflat si eu ca Label Print are in spate o istorie de peste 10 ani, oferind solutii in ceea ce priveste etichetarea, imprimarea si nu numai, tuturor clientilor. Din 2003, de cand s-a infiintat compania si pana in prezent, se pare ca a imbinat cu succes experienta cu progresul tehnologic si creativitatea pentru a realiza orice tip de eticheta necesara oricarui producator, de nivel mai mare sau mai mic.

Adevarul este ca eticheta unui produs este ca o carte de vizita pentru acesta. Face parte integranta din ambalaj, dar este si un instrument puternic de promovare. Etichetele autoadezive in rola sau coala realizate de Label Print confera oricarui produs unicitate si posibilitatea clientului de a-l identifica mai usor.

Proiectul meu pentru merceologie a fost un adevarat succes, am prezentat ca studiu de caz istoricul si activitatea principala a Label Print. De asemenea m-a ajutat si din punct de vedere personal, am invatat de atunci sa acord o mai mare importanta etichetelor, ori de cate ori mergeam la cumparaturi.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *