In cautare de o locuinta in capitala

In cautare de o locuinta in capitala

Daca ai nevoie sa-ti gasesti repede un apartament, asa cum este cazul meu, deoarece in aceasta vara am primit o oferta excelenta din partea unei mari corporatii din Bucuresti, care mi-a oferit ceea ce mi-am dorit mereu: sa lucrez intr-un mediu stimulativ, cu un salariu foarte bun.

Singura problema este ca trebuia sa fiu zilnic la birou, si sa ma mut din Galati in Bucuresti, astfel fiind nevoit sa imi caut o locuinta in capitala.

Am cautat pe net  apartamente de inchiriat Herastrau,(langa headquarters-ul corporatiei unde lucrez), dupa ce am intrat pe mai multe site-uri care se ocupau de inchirieri  am gasit apartamentul care imi indeplinea toate cerintele.

Locatia apartamentului se remarca pe printr-o retea de transport in comun foarte bine dezvoltata, care face zona foarte usor accesibila din diferite parti ale orasului. Aceste ansambluri rezidentiale noi sunt construite cu materiale de calitate, beneficiaza de o locatie bunasi de infrastructura completa.

Daca in viitor o sa imi mearga bine din punct de vedere financiar, voi cauta si apartamente de vanzare Herastrau. Daca nu ne permitem sa o achizitionam putem cauta apartamente de inchiriat herastrau.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *