stare de binestare de bine

Inceputul de saptamana ar trebui sa fie unul plin de optimism din nevoia de a avea o saptamana fericita. Sau cel putin asa se crede din principiul babesc caci asa cum incepi asa vei si continua. Nu exista o reteta clara a fericirii insa cert este ca ai nevoie de o doza de optimism pentru un nou inceput de saptamana.

Din sirul de lucruri ce ar putea sa iti schimbe starea si ziua de ce nu se numara:

  1. Incepe ziua la serviciu cu o cafea cadou. Un gest frumos ar fi acela de a oferi un cadou unei colege spre exemplu, povestind despre weekend. Tocmai de aceea ar fi ideal sa incepi programul cu 5 minute mai repede, sa ai timp sa faci totul in tihna.
  2. Alege sa mananci pranzul cu cineva si mai cu seama sa nu faci asta la birou in timp ce lucrezi. Pentru ca iti induci o stare proasta cand efectiv nu ai timp sa faci si altceva, nici macar pauza de la munca pentru a manca in tihna.
  3. In cazul femeilor buna dispozitie inseamna sa poarte ceva nou. Ceva ce nu ai mai purtat pana acum sau ceva ce ai uitat de ceva vreme in dulap te va face sa te simti mai revigorata.
  4. Nu fa drumul spre munca sau de la munca de unul singur. Asta pentru ca socializarea joaca si ea un rol extrem de important. Cat timp parcurgi drumul pana la munca ai putea deja sa povestesti despre ceva nou si sa impartasesti ganduri.
  5. Pleaca de acasa pe ritm de muzica. Asta pentru ca te va face sa te simti bine si sa te relaxezi. In plus, cand vine vorba de a pelca de la munca asa  iti vei resipi nervii practic pentru a nu lua de la serviciu acasa toate problemele.

O zi inceputa cu bine inseamna o saptamana pe masura.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *