termostat

Se intampla destul de frecvent sa constatam ca banii pentru care muncim – si deseori peste puteri – se duc pe… nimic. Desigur, scoatem din ecuatie ceea ce cheltuim pentru hrana si strictul necesar pentru a duce un trai decent. Ce se intampla insa cu restul banilor? Atunci cand facem, insa investitii in lucruri ce ne folosesc, simtim o oarecare satisfactie. Stim ca a ramas ceva in urma muncii depuse, ceva care sa ne aduca confort personal, in viata din locuinta proprie.

Daca te regasesti in situatia mai sus expusa, iti prezint mai jos o serie de exemple, constand in investii pe care ai putea sa le faci. Cand in urma ramane ceva material, chiar cand portofelul pierde din volum, privesti altfel lucrurile, nu mai simti ca faci parte dintr-o societate care numai consuma si nu investeste.

Termostatul inteligent

Daca tot am adus in discutie problema cheltuielilor din care nu rezulta nimic in fond, cred ca cele ce vizeaza intretinerea pot fi incluse aici cu lejeritate. De cate ori nu ai incercat sa pui in practica fel si fel de strategii pentru a reduce din consum, pentru a plati mai putin la facturi? Ei bine, iata o investitie pe care o poti face in viitor – cumpara un termostat inteligent.

Un dispozitiv de acesta iti permite sa reglezi si sa mentii sub control temperatura din locuinta la orice ora din zi si din noapte. Asta inseamna din start ca vei avea cheltuieli mai putine pentru ca nu vei mai face risipa de caldura. Pe www.salusontrols.ro gasesti o multime de modele, atat standard, cat si din cele care prezinta functii performante, cu atat mai dorite de public. Spre exemplu, un model wireless iti ofera posibilitatea de a face modificari asupra temperaturii din locuinta dupa plac si necesitate. Mai multe detalii in acest sens vei gasi pe site-ul mentionat.

Fotoliul cu masaj

In ultimii ani tot mai cautate sunt aceste dispozitive inteligente si cu atat mai mult cele care permit setarea de programe. Traim intr-o lume in care sedentarismul reprezinta o problema pentru sanatatea noastra. Lipsa miscarii ne afecteaza atat de mult si lipsa timpului nu ne permite sa frecventam saloanele de masaj in care putem ameliora din simptomele neplacute resimtite in timp.

Iata, deci ca o investitie rentabila in acest sens o constituie un fotoliu de masaj. Acesta maseaza cu eficienta diverse zone ale corpului si grupuri de muschi, intocmai ca mainile unui maseor profesionist. Este o idee pe care o poti lua in considerare, mai ales ca vizeaza direct sanatatea ta.

Alte investiii pe care le poti face sunt cele care acopera nevoi personale diverse. Poate ai avut o pasiune pentru un anumit instrument muzical, un hobby de care nu te-ai mai ocupat de mult sau poate pur si simplu doresti ca altcineva sa spele vasele in locul tau. In acest ultim caz, o masina de spalat vase poate reprezenta ajutorul ideal si o investitie de durata.

Ai in vedere cele mentionate si vei vedea ca incet – incet vei aduna bunuri ce iti vor oferi atat confort psihic – pentru ca va ramane si ceva in urma, inclusiv confort fizic.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *