Iustin Paraschiv raspunde intrebarilor legate de programare

Iustin Paraschiv raspunde intrebarilor legate de programare

Blogul lui Iustin Paraschiv este un blog de programator care raspunde tuturor intrebarilor legate de programare si web design. Asadar, pasionatii domeniului IT au la indemana o solutie profesionala care le raspunde intrebarilor sau nelamuririlor din aceasta nisa. Web designer-ul Iustin Paraschiv stapaneste foarte bine cunostinte legate de programare si de domeniul tehnologiei, iar prin articolele sale publicate in mod regulat reuseste sa explice si cele mai complicate probleme legate de domeniul IT.

Iustin Paraschiv – un programator excelent

Iustin Paraschiv incepe prin a explica tainele domeniului legat de tehnologie, incepand de la cele mai simple si pana la cele mai complexe teorii. Astfel, aici veti gasi atat notiuni de baza HTML, cat si limbajul de programare JAVA si explicatii in amanunt a acestuia.

Asadar, atat persoanele care au studii in domeniul IT, cat si persoanele care sunt doar pasionate de acest subiect pot accesa blogul lui Iustin Paraschiv pentru a afla cat mai multe detalii referitoare la aceste lucruri.

Iustin Paraschiv – un programator accesibil

In cazul in care va enumerati printre persoanele care isi doresc sa afle cat mai multe lucruri interesante din lumea IT, insa nu va permiteti sa platiti cursuri destul de scumpe pentru a deprinde cunostinte in acest domeniu, Iustin Paraschiv este un programator foarte accesibil.

Pe Iustin Paraschiv il puteti gasi si pe Facebook si astfel veti putea afla raspunsurile intrebarilor dvs. Este cat se poate de simplu: adresati intrebarile si veti primi raspunsurile in unul din articolele postate pe mult iubitul blog a lui Iustin Paraschiv. De asemenea, pe Facebook puteti gasi articolele publicate si pe blogul profesionistului IT.

Iustin Paraschiv – Dezvoltator web

Multi dintre noi tindem sa credem ca termenii de web designer si cel de web developer reprezinta aproximativ aceleasi lucruri, desi nu este asa. Designul implica partea vizuala pe care o vede utilizatorul, in timp ce dezvoltarea presupune partea functionala a site-ului.

Web designer-ul Iustin Paraschiv are un simt foarte dezvoltat si  capacitatea de a realiza diferite combinatii de culori, imagini si alte elemente care pot proecta imaginea pe care o doreste clientul. Acesta este motivul pentru care Iustin Paraschiv este un web developer si un web designer foarte solicitat si apreciat. El se ocupa si de functionabilitatea site-urilor. Functionabilitatea include toate aspectele interactive ale unui site web. Dezvoltatorii web, precum Iustin Paraschiv, folosesc limbaje diferite de programare pentru a crea aceste functii, care pot rula, fie pe un server sau intr-un browser web al vizitatorului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *