jocuri cu dora

Jocurile pe calculator au fascinat pe toata lumea inca de la aparitie. Fete si baieti deopotriva au tot asteptat sa le vina randul pentru a sta la calculator si a juca in mediul virtual cele mai colorate si la moda jocuri ale copilariei lor. Daca fetele prefera asemenea jocuri cu papusi Barbie pe Gokids.ro, atunci baietii prefera jocuri cu Tarzan sau cu masini tot pe acelasi site.

Gokids.ro este un portal de jocuri potrivit pentru varstele mici si pentru cele mai mari, in care se pot gasi si accesa o multime de categorii de game-uri care amuza, imbie la cunoastere si distreaza pe majoritatea copiilor din ziua de zi. Daca este sa vorbim despre ce jocuri pe calculator sunt la moda in zilele noastre, atunci diferitele puzzle-uri sau jocuri de imbracat sau de colorat cu Barbie sunt perfecte.

Insa, pentru fetite exista si jocuri cu Dora Exploratoarea, tot pe Gokids. Si acest personaj se afla printre favoritele fetelor pasionate de aventura, de distractie si de invatare despre lumea celor mari intr-o maniera amuzanta. Dora Exploratoarea este un personaj dragut si la moda pentru copiii din ziua de azi, fie ca se regaseste in mijlocul diferitelor activitati zilnice, cum ar fi Dora la dentist sau Dora in bucatarie, fie ca se afla in jungla in cautare de comori.

Jocuri cu Barbie si jocuri cu Dora pentru timpul liber

Fetele cu varste mai mici sunt atrase de ceea ce este colorat, ceea ce este frumos pentru ele si la moda. De aceea, aceste jocuri cu Barbie sau jocuri cu Dora, sunt perfecte pentru ele. Asa ca, in ceea ce priveste programul de stat pe calculator al celor mici, parintii ar trebui sa le rezerve un timp doar a lor in care sa se joace conform cu varsta pe site-ul Gokids.ro, pentru ca nu au nimic de pierdut, ci doar de castigat.

Jocuri cu labirinturi, Dora si unicornul, Dora pe corabia piratilor sau Dora salveaza ferma de animale fac deliciul fetitelor din toata tara si nu numai. De asemenea, jocurile cu papusa Barbie sunt nemuritoare si ce poate fi mai grozav decat a avea o asemenea papusa de jucarie camera de joaca, decat a se juca in mediul online cu frumoasa papusa blonda care poate vorbi, se poate misca si poate fi imbracata dupa preferinte?

Jocurile de browser au fost si sunt tot mai populare in zilele noastre printre toti copiii de toate varstele, fie ca sunt baieti, fie ca sunt fetite. De ce nu le-am da un pic unda verde la libertatea de a juca jocuri frumoase, educative si amuzante pe Gokids.ro?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *