jucarii lego

Craciunul bate la usa, iar multi parinti cauta diverse jucarii pentru copiii lor. O plimbare intr-un magazin sau o privire pe Internet pe site-uri care ofera jucarii pentru copii poate fi o incantare pentru cei mici, existand fel de fel de modele de jucarii. Insa, cum ar fi daca ar exista jucarii care sa stimuleze creativitatea si sa imbunatateasca memoria celui mic? Ei bine, astfel de lucruri chiar exista, cele mai potrivite fiind jucarii puzzle pentru copii, dar si alte jocuri.

Mici sau mai mari, copiii asteapta intotdeauna un cadou, mai ales in aceasta perioada a anului, cand il asteapta pe Mos Craciun. Una din cele mai fantastice idei de cadouri pentru copii sunt cele care ajuta la dezvoltarea creativitatii si imbunatateste memoria. Cu toate acestea, trebuie sa se tina cont de faptul ca cei mici nu ar putea fi foarte surprinsi de un joc matematic sau unul ce tine de dezvoltarea vocabularului, de exemplu. De aceea, jucariile puzzle sau unele jocuri lego ce pot fi comandate de pe site-ul web www.toyz.ro pot fi o optiune excelenta.

Avantajele acelor jocuri lego si jucarii puzzle pentru copii de pe site-ul toyz.ro constau in faptul ca au cele mai bune preturi, dar si pentru ca starnesc interesul celor mici si ii ajuta sa isi dezvolte indemanarea si perspicacitatea.

Stiinta explica de ce jucariile puzzle si jocurile lego sunt excelente

Jucariile lego sunt excelente daca se doreste ca cel mic sa fie mai atras de inginerie si de domeniul stiintific. Exista o multime de studii care au demonstrat deja faptul ca jucariile lego si jucariile puzzle sunt excelente in stimularea memoriei copilului. In general, alte tipuri de jucarii, cum sunt papusile sau ursuletii de plus, conduc la pasivitate, nefiind stimulata imaginatia sau creativitatea celui mic. Pe de alta parte, daca se stimuleaza creativitatea si inteligenta inca din copilarie, exista sanse foarte mari ca cei mici sa prefere sa lucreze in domenii de inginerie sau in invatamant atunci cand cresc mari. De aceea, jucariile lego si jucariile puzzle sunt excelente, incurajand o educatie stiintifica in randul celor mici, chiar si de la o varsta frageda.

Dulciuri fara E-uri pentru cei mici

Odata ce s-au ales jucariile pentru copii, parintii ar putea lasa si o surpriza dulce sub bradul de Craciun. Cele mai indicate bunatati pentru copii sunt dulciurile fara E-uri. O portie de dulciuri sanatoase si jucarii care pot stimula inteligenta copiilor pot reprezenta cadoul perfect de la Mos Craciun. Dulciurile de la bioportal.ro sunt excelente pentru cei mici , mai ales ca sunt si sanatoase.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *