Oferta de imprimante este atât de variată încât atunci când vrem să cumpărăm o imprimantă nu ştim ce să alege, mereu vrem ce este mai bun şi mai ieftin. Sistemul CISS este relativ nou în concepţia noastră, astfel că vreau să vă prezint pe scurt avantajele unei astfel de imprimantă. 

 În primul rând trebuie să fiţi atenţi la consumabile. Acestea se consumă repede şi costă mult. Sistemul revoluţionar CISS oferă avantajul unei printări rapide, cu o durată de viaţă a cartuşelor foarte lungă.

Imprimantă simplă sau una multifuncţională ? Acum depinde mai mult de gusturile fiecăruia însă specialiştii recomandă pentru acasă o multifuncţională iar pentru servici, unde se printează foarte mult, una simplă.

Specialiştii recomandă imprimante injekt în favoarea celor cu laser deoarece sunt mai flexibile. Cele cu laser în general printează alb negru, cele injekt printând foarte uşor şi color, pe orice tip de hârtie.

Contează preţul sau calitatea ? De preferat ar fi calitatea, însă când bugetul este limitat, trebuie să fiţi atenţi la rezistenţă, la costurile de folosire. Decât să plăteşti valoarea cartuşelor cât a imprimantei, mai bine investeşti într-un astfel de sistem CISS şi o perioadă foarte lungă de timp nu trebuie să reîncarci.

 

Va recomand sa cumparati cartus hp si sistem cu ciss.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *