Lamborghini Aventador seteaza noi standarde pentru rapid

Lamborghini Aventador seteaza noi standarde pentru rapid

Lambourghini Aventador e ceva ce intra pe lista fiecarui entuziast de motoare- nu pretinde ca nu-i asa. La fel de superb ca masina, Mansory a reusit sa faca si mai mult odata cu dezvaluirea noului Aventador la Geneva Motor Show, saptamana aceasta.

Incepem cu ce se ascunde sub capota si mentionam mai intai ca mostrul V12 de 6.5 litri are o multime de chestii noi. Intregul sistem aproape ca a fost inlocuit. Toate aceste modificari permit 1600 cai putere.

Ca si cum nu a fost deajuns, Mansory a adaugat parti noi si atunci cand vorbim de exteriorul masinii. Masina are roti de 20 inch in fata si 21 inch in spate, folosind cauciucuri Pirelli. Personal, nu as fi surprinsa daca masina ar incepe sa zboare.

Interiorul noului Carbonado GT pare sa fie desprins direct din cel al unui avion de lupta. Daca nu puteti gasi pornirea, iata un sfat: verificati plafonul masinii.

Modul in care Mansory a lucrat la Carbonado GT e intr-adevar uimitor si abia astept sa-l vad lansat la Geneva Motor Show saptamana aceasta.

Tot la Geneva Motor Show vor mai fi lansate o multime de alte noi modele. De exemplu, BMW aduce clasa M Sport la Geneva. Preluata din seria Active Tourer, seria speciala aduce un pachet sport cu suspensii speciale si pachet aerodinamic.

Va fi deasemenea lansata si o versiune noua a Lamborghinu Aventador, cea mai superba masina de pe planeta, in opinia multora. E randul Hamann Motorsports sa aduca o noua varianta sa bolidului, in nuante de gri si verde.

Astazi asistam la din ce in ce mai multa inovatie in toate domeniile si in toate industriile. Personal, cred ca nu suntem prea departe de tot ce parea imposibil in filmele pe care le urmaream acum doar cativa ani. Cine stie, poate nici chiar robotii din Transformers nu vor mai fi ceva imposibil in scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *