Legea apei si apa care o bem

Legea apei si apa care o bem

Nu vroiam să mă leg de legea apei, dar cumva acest lucru se cam leagă cu articolul pe care vroiam să îl scriu astăzi.

După cum ştiţi, cred că în mai toate oraşele s-au făcut modernizări la sistemul de alimentare cu apă, gaze si ce au mai schimbat ei pe acolo când au spart toate străzile din oraş. Ieri, la mine în oraş, s-a luat apa în tot oraşul pe motivul că se face legătura la reţeaua nouă de apă. Ca să avem apă, bineînţeles că ne-am făcut provizii, am umplut vana si am pus în bidoane. Asta am făcut miercuri seara. Joi când m-am trezit şi am mers în baie am văzut asta.

Nisip in apa

Pe fund la vană s-a creat mici valuri de nisip, cam mult nisip. Asta este apa pe care o bem de la robinet. Oare apa asta câţi nitraţi are ? Şi de aici legătura cu legea apei pe care de astăzi o susţin şi eu.

Sper că acum cu modernizarea asta cu care s-au lăudat şi cu milioanele de euro pe care le-au cheltuit, să nu mai am nisip în apa.

2 Replies to “Legea apei si apa care o bem”

  1. Si eu sustin Legea Apei. Doctorul m-a sfatuit acum multi ani sa nu mai beau apa de la robinet, dar vad ca nici asta imbuteliata nu este extraordinar de buna, mai ales pentru copii. Stiai ca poti participa cu articolul asta la concursul de pe Merita Citit? Premiul de 300 de lei e oferit de Smuff.

    1. Foarte bine, trebuie să o susţinem câţi mai mulţi. Nu ştiam că pot participa la acel concurs, dar oricum nu cred că e un articol bun pentru concurs. Nu a fost scris pentru concurs 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *