Lucruri care contribuie la fericire

Lucruri care contribuie la fericire

Dobandirea adevaratei fericiri nu consta intr-un proces format dintr-un singur pas. Este o alternare intre mai multe siluri de viata: consta in scaparea de grasimi si de tot ceea ce este negativ in viata ta, este constientizarea a ceea ce trebuie sa ramana si ceea ce trebuie sa dispara din viata ta.

Demersul in sine nu este usor, insa odata ce vei incepe procesul, te vei mustra de ce nu ai facut aceste schimbari mai repede. In ciuda a ceea ce se gandeste acum, in zilele noastre, fericirea inca poate fi gasita, dobandita, daca stim cum sa evitam unele lucruri negative pentru noi.

Nu te implica in drame

De ce unii adulti se implica in lucruri meschine nu stiu. La aceasta varsta, la care ar trebui sa fii deja matur, ar trebui sa nu ne mai intereseze ceea ce fac ceilalti si ce li se intampla acestora si sa ne vedem de vietile noastre. Daca nu vei vrei sa-si bage cineva nasul in viata ta si in cum actionezi tu, atunci si tu trebuie sa actionezi ca atare, sa nut-i bagi nasul unde nu-ti fierbe oala.

Sa nu ai asteptari nerealiste

Asteptarile desarte sunt sursa tuturor dezamagirilor. Vei da gres daca vei pune prea multa presiune asupra unei situatii sau a unei persoane. Lucrurile se intampla foarte rar exact cum ti le imaginezi tu, de aceea vei ajunge sa fii dezamagit de multe experiente de-a lungul vietii.

Fara complacere

Fie ca este vorba despre relatia ta amoroasa, prieteniile tale sau cariera ta, complacerea in niste situatii mediocre nu a dus pe nimeni niciodata la maretie si fericire. Multumindu-te cu putin, cu minimul a ceea ce iti pot oferi aceste aspecte de mai sus, nu va duce decat la plictiseala si vanitate, ceea ce va rezulta numai nefericire. Asadar, nu te multumi niciodata cu putin si tinde intotdeauna spre mai mult pentru o viata realizata si fericire.

One Reply to “Lucruri care contribuie la fericire”

  1. fericirea e cand stau cu prietena mea si cu cainele meu alaturi..fericirea e cand nu am treaba cu munca si ma relaxez acasa. imi pl sa cred ca fericirea ti-o faci tu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *