Mai sunt cateva zile pana la lansarea iPhone5!

Mai sunt cateva zile pana la lansarea iPhone5!

Mai putin de o saptamana pana la lansarea iPhone5 – jurnalistii au fost deja invitati la evenimentul ce va avea loc pe 12 septembrie la San Francisco.

Chiar daca oficial, cei de la Apple nu au spus ce anume vor lansa, toata lumea este pregatita pentru gadget-ul care „va face de rusine” orice model de Samsung. Numele telefonului poate nu va fi iPhone5, la fel cum ultimul iPad nu s-a numit iPad3, ci „Noul iPad”.

Zvonurile spun ca noul telefon va avea ecranul mai mare, camera mai puternica si procesor mai rapid. Ce nu se cunoaste insa este elementul cheie, pe care cei de la Apple s-au bazat la lansarea fiecarui nou produs. Ultimele au avut „Retina” Display, respectiv Siri – ca puncte forte.

Preturile telefoanelor Apple, istoric, au urmat mereu acelasi curs: Cand o versiune noua a fost lansata, versiunea anterioara a fost comercializata cu 100$ mai ieftin, astfel ca cea noua a preluat „pretul intreg”.

In Statele Unite, la Apple, un iPhone4S fara contract costa 650$. Un iPhone4, doar 550$. Astfel, putem preconiza ca noul model de iPhone va costa tot 650$ in SUA, iar in Europa de exemplu, romanii din UK il vor putea achizitiona cu 500 de lire.

Preturile relativ mari ale produselor Apple se regasesc in calitatea componentelor si in grija cu care sunt construite. Chiar daca la prima vedere poate parea ca la aceeasi suma putem gasi un dispozitiv cu caracteristici asemanatoare (fie ca e vorba de telefon, iPad sau chiar un laptop), cu siguranta satisfactia si timpul de utilizare sunt mai mari in cazul Apple.

Apple a fost mereu cu un pas inaintea vremurilor, astfel ca in 1994 a produs prima camera digitala color disponibila publicului, o tableta alb-negru numita Message Pad, o consola de jocuri, si chiar un MacintoshTV in 1993, care era de fapt un monitor cu calculator si tuner TV incorporat.

Care credeti ca va fi „punctul forte” al noului iPhone?

Trebuie sa stim ca secretele inovatiei steve jobs, sunt din ce in ce mai interesante, si trebuie sa le citim ca sa stim despre ce-i vorba.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *