Marele meu vis din copilarie

Marele meu vis din copilarie

Care a fost cel mai mare vis al meu din copilarie ? Pai stateam si imi aduceam aminte zilele trecute, dupa ce mi-am vazut bicicleta. Am o biciclete mai batrana ca mine, cred ca are peste 20 de ani. Si acum imi aduc aminte cand prietenii mei imi spuneam cum de am aceasta bicicleta, cum de a rezistat atata timp si nu s-a stricat de tot. Pai am reusit sa mai repar cate ceva la ea, am reparat roti, cam tot ce se putea, i-am cumparat semnalizari, deci acum arata ca o bicicleta adevarata Mount Bike. In tineretea mea, aceasta bicicleta reprezenta totul pentru mine. Parca ieri era ziua in care ma jucam alaturi de prietenii mei, pe camp alergand si pe strada. Faceam adevarate intreceri, cateodata mai pica unul dintre noi si isi rupea cate ceva. Chiar acum mi-am adus aminte cand am intrat pe un drum cu putin nisip si cu viteza pe care am avut-o, m-am dus taras vreo 2-3 metrii, facandu-ma praf pe picioare, maini si daca nu ma insel putin din umar. 

Ma uitam acum pe net la o bicicleta pe site-ul Dirtbike si ma minunez la bibicletele care au aparut acum. Nu numai ca inainte erau doar cateva modele de biciclete, ci si calitatea lor era una cat se poate de ok. Acum mai noi din cate observ se gasesc produse si mai complicate, complexe prin care poti sa faci nu stiu ce drifturi, care mai de care mai iesite din comun si mai sofisticate. Frane pe disk, atunci aveam doar frana de picior, dadeam cu pedalele inapoi si puneam o frana de nota 10. Acum cu saboti si cu frana pe disk nu prea mi se pare ceva sigur fata de ce aveam atunci.

Odata, mi-am blocat furca pentru a ma da intr-o parte la fel ca motociclistii :)))). Direct in gard m-am dus spre rasul tuturor celor care erau acolo. De rusine nu m-am lasat si am facut asta in continuare, iar la un moment dat mi-a si iesit, faceam curbele intr-un mod profesionist. Toti prietenii mei erau bucurosi intr-un fel ca aveam un prieten ca mine, mai ales pentru ca ma distram alaturi de ei foarte mult timp, atat in timpul scolii cat si al liceului, invatand in acelas liceu cat si scoala generala.

Marele meu vis s-a implinit, mi-am recuperat bicicleta si acum o tin ca post de bibelou…. sau nu. Zilele trecute chiar am dat o tura cu bicicleta mea din copilarie si imi aduceam aminte prin punctele prin care treceam alaturi de prietenii mei. As vrea sa dau de ei si sa facem o noua iesire impreuna, sa vorbim iar de mancare, teme si de ce nu de fetite, cu toate ca majoritatea dintre noi suntem casatoriti.

Copilaria mea a fost una foarte frumoasa, sunt multumit de ce s-a intamplat acum, insa ce se intampla acum sunt destul de dezamagit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *