download (9)Mercedes Vito a castigat razboiul cu cei de la Nissan si astfel firmele de taximetrie din Londra isi vor schimba pe rand masinile Nissan cu masini Mercedes. Toata aceasta rastrurnare de situatie a fost posibila dupa o declaratie a reginei Angliei care sustine acest proiect. Criticii cred ca acest proiect a fost demarat doar pentru ai face reginei pe plac. Totusi de cand unele firme au schimbat masinile au avut un success mare si astfel si profitul a devenit unul pe masura.

Spusele criticilor par a fi degeaba puse in discutie pentru ca nu au sens dupa succesul pe care il au noile dube Mercedes Vito transformate in masini de taxi. Aceste dube au cele mai noi piese vito care le fac performante si comfortabile. Multi dintre cei care au avut deja parte de serviciile de taxi din Londra s-au declarat foarte multumiti. Ei au laudat capacitatea de transport, confortul si faptul ca au avut unde pune mai multe bagaje. Si firmele care au achizitionat aceste dube s-au declarat multumite de consumul scazut de combustibil care le mareste profiturile. Achizitionarea de asemenea masini nu a facut bucurosi doar patronii de firme de taxi ci si cei de masini second hand care asteapta ca in viitorul apropiat sa aiba de unde sa furnizeze noi piese dezmembrari mercedes.

Mercedes Vito este asa de apreciat pentru ca are un pret de plecare foarte rezonabil iar masina este fiabila. Dubele comandate firmele de taxi din Londra beneficiaza de geamuri electrice si la portierele din spate ca oamenii sa poata deschide geamul pentru fotografii. Chiar daca masinile de taxi negre sunt specifice Londrei, orase ca Berlin, Paris sau Madrid vor incerca sa ia parte la acest proiect si in decurs de cativa ani sa ajute firmele de taxi mai importante sa-si schimbe masinile actuale cu masina momentului, Mercedes Vito.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *