stailer

stailer

Vizitele la salon au devenit ceva obișnuit și este un lucru știut că atât femeile cât și bărbații calcă pragul unei astfel de locații cel puțin o dată pe lună. Fiecare persoană pune preț pe aspectul fizic și în acest fel este nevoie de un specialist în domeniu pentru ca rezultatele să fie pe măsură. Este o mare diferență dintre un bărbat care este tuns acasă de un cunoscut, tot capul cu același număr, față de rezultatele unui tuns la salon. Părul se așază mult mai frumos, are o anumită formă, în funcție de preferințe este în unele părți mai lung și așa mai departe.

La fel este în cazul oricărui serviciu din sfera hair and beauty. Diferențele sunt vizibile și se cunoaște că ai apelat la cineva care a făcut cursuri în acest sens. Problema este că nu de fiecare dată găsești loc la salon atunci când ai nevoie și tot acasă ajungi să te pensezi sau să te coafezi. Stailer a apărut exact pentru a schimba acest lucru. Găsești cu ajutorul acestei platforme toți stiliștii disponibili, care te pot primi atunci când vrei. Descoperă și tu Stailer și toate avantajele care vin la pachet cu acesta.

Dacă ai cont pe Stailer uiți de problemele cu privire la sfera beauty

Cu Stailer poți realiza orice programare la salon de manichiura in Pitesti și nu numai. Sunt 16 orașe în total disponibile acum pe platformă și lista continuă să se extindă în fiecare zi. Ca și servicii disponibile găsești aici toate cele din sfera beauty: cosmetică, make-up, tuns, vopsit, manichiură, pedichiură, masaje de relaxare și orice alt serviciu de acest gen pe care îl poți găsi la saloanele de înfrumusețare.

Este o platformă destinată atât femeilor cât și bărbaților, de orice vârstă. Cu ajutorul Stailer uiți de acele zeci de apeluri pe care le dădeai la diverse saloane până găseai un loc liber. Acum rezolvi toate aceste probleme în câteva minute, online. Deci scapi astfel de grija programărilor cu două săptămâni înainte. Cu Stailer vei găsi cu siguranță locuri libere la salon pentru momentul în care ai nevoie, pentru că ai la dispoziție toată lista cu saloanele înscrise pe platformă. Deci nu alegi doar dintre cele pe care le știi, ci le poți descoperi pe toate și cine știe, poate printre ei se află stilistul care va deveni preferatul tău pentru că îți poate reda aspectul pe care ți-l dorești.

Vino și tu în lumea Stailer

Despre platformă poți afla mai multe de aici. Trebuie să știi că este complet gratuit și dacă îți creezi un cont poți avea parte de mai multe avantaje. Este disponibilă acum și aplicația Stailer pe care o poți utiliza și mai simplu.

Trebuie să știi că ajungi pe scaunul stilistului pe care îl preferi mult mai ușor acum pentru că selectezi ceea ce te interesează și mai apoi alegi din lista cu disponibilități variantele care crezi ca ar fi potrivite. La fiecare dintre acestea poți vedea imagini, informații despre timpul de lucru sau prețuri, astfel încât să fii sigur de opțiunea pe care o alegi.

Accesează platforma și descoperă mai multe informații și află dacă a ajuns și în orașul tău Stailer. Programează-te în orice moment la salon astfel și beneficiază de servicii profesionale oricând îți dorești.

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *