Metode de promovare in google

Metode de promovare in google

Bine v-am gasit dragi prieteni ! Astazi o sa scriem putin despre promovare google, un lucru destul de greu de facut atunci cand vine vorba despre un site. Ce trebuie sa stiti este ca nu este atat de usor sa promovezi in zilele noastre un site. Daca acum mult timp puteam sa promovam un site doar prin inscriere in directoare, comentarii dofollow si alte chestii, iata ca acum nu mai este chiar atat de simplu, si va pot spune asta din experienta personala.

Inainte reuseam sa promovez un site in google prin aceasta metoda. Pur si simplu alegeam cuvintele cheie care le introduceam in title, cuvinte cheie si descriere. Dupa asta incepeam sa promovez acele cuvinte cheie in google prin inscriere in directoare, comentarii dofollow si chestii de genul asta. Schimbul de trafic reprezenta si acesta un lucru destul de bun, pentru ca reuseam sa ma promovez atat de bine intr-un timp atat de scurt.

In zilele noastre nu se mai pot face chiar atat de usor acest lucruri. Pentru a promova un site trebuie sa ai in primul rand un continut unic si backlink-uri cat cuprinde. Desigur nu va puteti multumi doar cu atat, insa pentru a face backlink-uri trebuie sa le faceti cu cap.

Comentariile dofollow va pot aduce multe avantaje dar si dezavantaje. In primul rand trebuie sa va asigurati ca nu faceti spam, iar tipul care detine acel articol nu va sterge niciodata comentariul vostru, pentru ca astfel riscati sa pierdeti acel backlink.

Nu apelati la tot felul de oameni care nu stiu cum sa va ia banii mai repede. Cititi, documentati-va si incercati sa obtineti un seo perfect singuri, nu cu ajutorul altor oameni.

O promovare in google ar fi continutul unic, si schimbul de advertoriale cu site-urile mai importante in google cu voi. O sa revin cu un alt articol pe site-ul nostru foarte curand.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *