led4you.ro

S-a ars un  bec. Stim cu totii acel moment. E seara sau noaptea tarziu, ai nevoie de lumina in bucatarie si becul s-a ars. Ajungi pe casa scarii sau in fata casei si becul s-a ars. Orbecai dupa chei sau sonerie, nu vezi nimic. Foarte neplacut. In situatii din astea te gandesti „e normal, pana la urma cedeaza si se strica”. Nu trebuie sa fie neaparat asa.

Intr-o astfel de situatie m-am aflat si eu. La o cadere de tensiune, cand a revenit curentul cu putere mai mare, s-au ars majoritatea becurilor din scarile de bloc si din apartamentele blocului in care stau. Exact cand ajungeam acasa m-am trezit in situatia de a orbecai dupa chei si sonerie – si cu 2 zile in urma schimbasem becul pe casa scarii! Surpriza si in casa – in bucatarie si sufragerie nu mai aveam becuri.

Imi tot recomandase o cunostinta sa trec pe iluminat cu led, mi-a spus ca e foarte multumit de becurile cu led pe care si le-a cumparat pentru casa. Cum tot aparuse problema cu pana de curent mi-am zis ca trebuie sa incerc macar, astfel am inceput sa caut – online desigur – ceva variante. Am gasit in magazinul Led4You online solutii diverse de iluminat cu led. Pe langa becuri cu led ce imita exact becurile cu incandescenta, tuburi cu led ce imita forma neoanelor, am mai gasit aici si spoturi si diverse aplice cu led, benzi cu led pentru contururi si nu numai.

Cautand online am descoperit si care sunt cateva din avantajele iluminatului cu led, avantaje pe care le-am verificat pe cont propriu. Primul avantaj era economia. Becurile cu led consuma cu pana la 90% mai putin fata de un bec cu incandescenta, iar asta se traduce in facturi mult mai mici cu energia electrica. In 2 luni de utilizare am vazut ca valoarea facturilor a mai scazut. Pretul putin mai ridicat fata de becurile clasice nu trebuie sa sperie pe nimeni. In timp ai facturi mai reduse si durata de utilizare indelungata inseamna si costuri mai reduse cu intretinerea si inlocuirea. Becurile cu led sunt foarte rezistente la socuri mecanice, vibratii si temperaturi extreme si pot avea o durata de viata intre 35.000 si 100.000 ore. Raportat la cele 750-2.000 ore cat rezista un bec cu incandescenta nici nu exista grad de comparatie.

Dimensiunile reduse ale ledurilor le recomanda si in locuri unde iluminatul cu surse clasice nu este posibil. Imi doream de mult un contur la blatul din bucatarie, ceva ambiental si placut. Benzile cu led cumparate de pe Led4You au fost ideale. Toate aceste avantaje m-au convins si am schimbat in toata casa becurile clasice cu cele cu led, ba chiar am mai facut si unele adaptari. Recomand la randul meu becurile cu led oricui vrea sa isi lumineze casa mai eficient.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *