Micul James Bond – camerele de supraveghere ascunse

Micul James Bond – camerele de supraveghere ascunse

Imi spunea vecina ca ii pare rau sa ma deranjeze pentru a avea din cand in cand grija de copilul ei, dar nu se increde in cineva strain. Spunea ea ca poate ca paranoia este de vina insa nu isi permite sa isi faca rau cu mana ei. Daca tot vorbeam parca din filme ii spun „alege draga o camera ascunsa si scapi de dubii si griji”.

Actual pare destul de usor sa supraveghem de la distanta. Slava Domnului ca putem face asta pentru ca in trecut te bazai pe incredere si cam atat. In varianta moderna exista chiar si camere de supraveghere atat de mici incat sunt greu de sesizat. Poate ca esti mai relaxat cand stii ca nu esti vegheat ca de Big Brother; in egala masura se prea poate ca in necunostinta de cauza sa se tradeze gesturi si reactii nepotrivite din partea celor care nu stiu ca sunt supravegheati. Una peste alta cert este ca gama de camere de supraveghere de la Comenzi.ro sunt utile.

Sisteme pentru profesionisti sau amatori

Exista pe piata tot felul de camere, de la cele pentru profesionisti pana la cele pentru simpli curiosi sau incepatori. Tot camere de supraveghere sunt insa cu dotarti diferite. La Comenzi.ro se gasesc camere ascunse in diverse obiecte, in functie si de interesul fiecaruia. Poate fi vorba de dorinta de a supraveghea pe termen lung si intr-un anume punct dintr-o incapere, ceea ce te face sa alegi sa spunem o camera inclusa intr-un ceas de birou, mouse optic, in calculator etc.

Exista si posibilitatea de a alege o camera intr-un obiect purtabil, acele camere dorite a inregistra spre exemplu capturi din exterior si in diverse cadre. Poate fi vorba de un pix, o sapca sau chiar un ceas. Situatiile sunt diverse asa ca nevoia doritorilor este pe masura satisfacuta de diversitatea de tipuri de camere de supraveghere.

Te vei crede ca un mic James Bond cand apelezi la o astfel de metoda. Insa nimic nu se compara cu o proba imbatabila, cu o proba capturata cu ajutorul unei camere. Poate ca tine de lumea detectivilor si nu numai insa si o mama ingrijorata poate apela la o astfel de camera. Cum altfel sa scapi de grija omului strain care iti intra in casa?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *