Mihail Sebastian Arghiropol este omul care a infiintat compania Media One, in anul 1994, acesta fiind un studio de creatie si o agentie de publicitate cu un succes uimitor. Firma Media One ofera servicii de marketing online si media, dar si productie de spot-uri publicitare sau filme de prezentare.

Cu o experienta de 22 de ani si cu un portofoliu impresionant, de peste 170 de proiecte uimitoare, Mihail Sebastian Arghiropol sustine ca anul 2015 a fost cel mai aglomerat an de la infiintarea companiei. Echipa de oameni profesionisti, talentati si dedicati a reusit sa dea nastere la cele mai excelente intrumente de comunicare.

Cu toate ca, in prezent, Mihail Sebastian Arghiropol este un om de succes in domeniul publicitatii, acesta a povestit ca a intalnit numeroase provocari de-a lungul carierei sale- pe care le-a depasit cu succes, fiind implicat in mai multe proiecte comerciale. Insa, referindu-se la planurile anului 2016, Mihail Sebastian Arghiropol sustine ca isi doreste sa adauge un nou farmec comunicarii, pentru ca aceasta sa fie cat mai eficienta.

Dorintele lui Mihail Sebastian Arghiropol pentru 2016

Asa cum era de asteptat, pentru Mihail Sebastian Arghiropol mediul online ramane o prioritate, deoarece aceasta este o cale ideala prin care poata comunica cu publicul. Unul din proiectele din acest an va fi in colaborare cu Vladimir Draghia, si va descrie un film documentar despre Bucurestiul secolului XVII pana in prezent.

In ciuda succesului pe care l-am inregistrat pana in prezent, Mihail Sebastian Arghiropol isi propune ca anul 2016 sa fie unul mai linistit, in care sa isi indrepte atentia si creativitatea catre alte proiecte inovative. De asemenea, Mihail Sebastian Arghiropol isi propune ca Media One sa fie mai activa in zona de marketing interactiv, dorindu-si sa realizeze o serie de campanii de comunicare atat pe retelele sociale, cat si in restul mediului online.

Cu toate acestea, Mihail Sebastian Arghiropol este constient ca este nevoie de o schimbare, pentru ca domeniul publicitatii sa fie unul de succes. De aceea, Mihail Sebastian Arghiropol isi propune sa deruleze proiecte interesante si creative, unde sa fie subliniate idei si solutii.

Mihail Sebastian Arghiropol s-a nascut la data de 18 de decembrie, 1969, si este scenaristul filmului lansat in anul 2004, „Milionari de weekend”, lucrand si la alte spot-uri publicitare interesante sau scurtmetraje.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *