1_decembrie

Se pare ca si in acest an cei de la buget vor avea mai mult timp pentru a petrece ziua Romaniei, dar si pentru a o imbina cu doua zile mai devreme cu ziua Bucovinei. Cei mai multi sunt copiii, care se bucura de timp liber, si mai exact doua zila fara scoala. Pentru cei mai putini norocosi, care lucreaza la privat este posibil ca o singura zi sa le fie alocata libera si anume, 1 Decembrie.

Ce poti face in minivacanta aceasta?

Pentru ca vremea permite, este o ocazie potrivita pentru a pasi pe un patinoar pentru prima oara in acest an. De exemplu, in cele mai multe orase patinoarele si-au facut aparitia in aceste zile. Este un timp excelent pentru a-i invata pe cei mici sa isi puna patinele si sa se bucure de gheata.

Pentru cei mai indrazneti, plaiurile Bucovinei ofera o serie de monumente si o serie de locuri de vizitat. Nu sunt excluse nici zonele montane, unde se pot admira privelisti inedite. Moldova, dar si Bucovina in sine ofera locatii pentru cazare, plimbare cu telescaunul sau pentru sedinte in apa sarata, benefice pentru intreg organismul.

De altfel, este o vreme superba pentru a colinda targurile de Craciun. Cele mai multe magazine si-au deschis apetitul pentru curiosii de noi tendinte si accesorii pentru a impodobi un brad de Craciun sau curtea exterioara a casei. Preturile si in acest an par un pic cam piperate, insa cu venirea sarbatorilor acestea mai scad, dar nu este in fond o idee rea de a cerceta piata.

Pentru cei care prefera relaxarea, atunci pub-urile sunt pline de sortimente de vinuri care pregatesc aromele de Craciun. De altfel, senzatiile mai tari vin odata cu aceste concerte organizate de primariile locale pentru a sarbatori ziua Bucovinei, dar si ziua nationala a Romaniei, care invita fiecare cetatean la a se alatura unei parade militare, desfasurate in cele mai multe orase din tara.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *