Misiunea ventilatiei – indeplinita de Braco

Misiunea ventilatiei – indeplinita de Braco

reductor melcatPoate ca adesea ne intrebam cum rezista produsele si alimentele in hipermarketuri fara sa se altereze, sau cum reusesc sa lucreze angajatii in uzine sau fabrici in prezenta compusilor chimici ce viciaza aerul. Fara o ventilatie corespunzatoare nici nu ar putea fi vorba de asa ceva.

In locuinta este foarte usor sa aerisesti, sa cumperi un ventilator sau sa instalezi un sistem de aer conditionat care sa iti ofere aer proaspat, insa in sectoarele comerciale sau industriale astfel de solutii nu sunt potrivite. Se cauta in acest caz durabilitate, functionalitate, debite de aer mult mai mari, si astfel intra in scena ventilatoarele industriale. Functionand dupa acelasi principiu de rotatie al lamelor pe un ax, ventilatoarele industriale sunt confectionate insa din materiale mult mai rezistente la factori externi si la utilizare extinsa.

Alimentarea acestor ventilatoare la energie electrica este o alta nevoie ce trebuie indeplinita, astfel sunt necesare si motoare electrice de mare putere care sa le ofere energia necesara. Toate aceste solutii pentru ventilatie, in fapt tot ceea ce inseamna improspatarea aerului si aparatura necesara pentru aceasta, poate fi gasit la Braco.

Companie cu renume pe piata ventilatoarelor, ofera clientilor o gama larga de produse care indeplinesc cu succes misiunea ventilatiei. Ventilatoarele oferite vin astfel in diverse modele ce se adapteaza oricarei situatii: ventilatoare de perete, de tubulatura, centrifugale sau de acoperis. Motoarele electrice ce le alimenteaza pot fi cu trepte diferite de turatie, antiexplozice, monofazate sau trifazate si de asemenea pot fi accesorizate cu diverse tipuri de reductoare si variatoare de turatie. Reductoarele melcate din oferta Braco stau alaturi de cele coaxiale, ortogonale sau planetare pentru a indeplini cu succes orice obiectiv ce are in vedere ventilatia.

Dintre caracteristicile reductoarelor melcate, spre exemplu, se remarca zgomotul redus in timpul functionarii, randamentul ridicat, adaptabilitatea si posibilitatea fixarii universale prin forma ce o au.

Toate produsele Braco vin in sprijinul nevoii de ventilatie, astfel aerul proaspat in incinte unde acest lucru se impune nu mai este un obiectiv de neatins. Solutiile oferite de Braco se preteaza de asemenea si pentru sectoarele industriale unde se impune chiar transportul de diverse gaze intre incinte, pentru prelucrare sau tratare, cu preponderenta in domeniul industriei chimice.

Pe langa stocul de produse existente, Braco ofera de asemenea si posibilitatea de personalizare si realizare de sisteme de ventilatie exact dupa specificatiile clientului. Uneori aceste ventilatoare, motoare si reductoare de tip standard nu se preteaza exact cerintelor, aici intrand in rol divizia speciala Braco ce realizeaza astfel de echipamente in serii scurte, in asa fel incat oricare ar fi nevoia, va fi satisfacuta la un nivel superior.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *