O femeie imbracata intr-o rochie este ca si barbatul pur masculin, un stil parca asteptat. De altfel sa fii invitata la o petrecere si sa nu porti o rochie parca vii cu o dezamagire. Asa se definesc cel  mai bine femeile, asa ne place sa le vedem, asa le sta bine. Clar, asta depinde si de alegerea pe care o fac. Exista spre exemplu o vasta gama de rochii de seara insa si la fel de multe mituri. Nu te avanta sa le crezi.

Mituri si rochii

Se spune despre alegerea unor rochii albe ca este cea mai putin inspirata tinuta cand trebuie sa mergi la o nunta si esti doar invitata. Ar putra fi, daca te gandesti la partea traditionala, deci mai degraba depinde de context.

Se spune despre rochia de seara ca trebuie sa fie lunga altfel eleganta sa se pierde. Chiar crezi asta? Putin probabil, de vreme ce o rochie scurta poate echivala la fel de bine, in masura in care vine pe corp ca turnata. Deci nu se aplica o regula de acest gen si pentru ca intr-o oarecare masura se pare ca unele femei vor avea mult de pierdut la acest capitol – preferinta de gust pentru rochiile lungi le iei in seama? Plus ca mai sunt si femei care fiind de o inaltime mai mica prefera sa nu aiba in vedere rochiile lungi ca si optiuni viabile.

Mai apoi se spune despre rochiile negre ca sunt un stereotip pentru inmormantari si evenimente triste. Aici nu mai e un mit ci o realitate. Mitul este sa fie gresit sa porti o astfel de rochie in orice imprejurare. In mare parte se pare ca o rochie neagra poate fi potrivita pentru un anume cadru tinand cont de croi, material si detalii. Insa de regula este optiunea care ne scoate din incurcatura. Pentru cele care nu stiu, teoria aceea cu little black dress exista, deci acel tip de rochie care se potriveste cel mai bine si cel mai usor pentru orice femeie si silueta sa.

Nu in cele din urma se spune ca o rochie cat mai scumpa iti asigura o imagine impecabila. De fapt conteaza si cu ce atitudine porti rochia potrivita tie din toate punctele de vedere!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *