momentum

Ce vei aprecia la un site de stiri? Sa fie usor de accesat, oricand si de oriunde, dar mai presus de toate conteaza sa fie vorba de stiri la zi, pentru a fi informat si a nu mai fi nevoit sa cauti inca o sursa, pentru a te convinge. Toate aceste cerinte sunt intrunite cu succes de Momentum, o platforma de stiri ce recent s-a lansat pe piata.

Important de precizat este ca Momentum deserveste scopului de informare in sensul cel mai pur si mai complex, astfel ca este apolitic si impartial. Ce este diferit aici se refera la faptul ca stirile nu sunt redactate, continutul nu este propriu, ci preluat. Te vei  gandi care este rostul. Ei bine, Momentum preia stiri din cadrul altor pagini, in functie de numarul de accesari, deci in functie de cat interes a aratat publicul fata de o stire.

Prin intermediul acestui portal poti accesa ce publicatie iti doresti, direct la sursa stirii. In plus, nu esti deloc limitat in ceea ce priveste stirile, domeniile. De la stiri economie la cele internationale, din sport sau tehnlogie sau politica, aici descoperi ce se intampla in lume, in jurul tau. Toate aceste stiri sunt in mod util prezentate. La fiecare ora sunt noi stiri ce completeaza aceste categorii.

De ce Momentum

Desigur ca din moment ce mai toate publicatiile au inceput sa aiba si o versiune online si unele au ramas doar cu aceasta, ti-ai facut o lista a site-urilor pe care le citesti frecvent. De-a lungul timpului multe s-au schimbat: site-urile sunt pline de reclame agasante, ce iti intrerup sesiunea de citit, sunt aglomerate, cu mult prea multe stiri din monden, de tip cancan. Unele sunt nisate, adica le accesezi numai cand te intereseaza economia sau politica.

In tot acest context Momentum are un avantaj in plus prin abordarea pe care o are. Un astfel de portal include stiri variate, incadrate la categorii in functie de interesele cititorului. Momentum selecteaza in locul tau stirile importante si cele mai accesate astfel incat tu sa fii la curent cu ce conteaza. Poti observa ca fiecare stire este notata in timp real cand este adaugata in cadrul site-ului. Sursele pe care le are sunt alte portaluri de stiri, credibile.

Momentum este un fel de adaptare la modul selectiv care ne place. Daca in trecut nu existau la fel de multe optiuni, acum dintre cele foarte multe pe care le ai parca nu stii ce sa alegi incat sa fii sigur ca ai ales o sursa buna. Este confuzia de care ne lovim cu totii. Se pare ca uneori mai mult nu inseamna un avantaj. Asadar Momentum va selecta pentru ca tu sa nu faci asta. O selectie care iti salveaza din timp si energie si eficientizeaza totul. Nu degeaba motto-ul aici este Regandeste stirile.

Descopera pagina momentum.co.ro si bucura-te de acces rapid la diverse surse. Descopera ce este important in lume pentru a fi mereu la curent cu noutatile.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *