Motivele divorturilor

Motivele divorturilor

Daca ne uitam in jur, foarte multe persoane aleg calea divortului. Motivele sunt foarte diversificate si pot varia de la o persoana la alta.

In urma cu ceva vreme oamenii nu divortau tocmai din cauza fricii de prejudecatile populatiei. Foarte muli oameni judecau atunci cand cineva divorta sau se despartea. Astfel, doi parteneri locuiau si stateau impreuna doar de dragul parerii oamenilor din jur. In ziua de astazi nu se mai poate pune discutia despre acest lucru pentru ca in cazul in care nu se inteleg, oamenii aleg sa puna punct uneii relatii.

Exista foarte multe motive pentru care oamenii ajung la divort. In cazul in care te intrebi de ce trebuie sa tii cont sau care sunt lucrurile care te fac sa divortezi, iata-le:

In primul rand, persoanele care divorteaza se plang de lipsa de responsabilitate a unuia dintre parteneri. Se intampla uneori ca oamenii sa nu fie suficient de responsabili si sa se comporte nepotrivit intr-o casnicie. Astfel, se ajunge foart repede la divort.

Un alt motiv care declanseaza divortul este infidelitatea. Cred ca in jur de 50% din cuplurile care divorteaza ar face acest lucru din cauza infidelitatii. De regula, infidelitatea este cea care are un rol absolut decisiv intr-un divort. Specialistii afirma faptul ca o aventura emotionala continua cu o aventura fizica.

De asemenea, se intampla de foarte multe ori ca sa se sfarseasca o casnicie tocmai din cauza faptului ca exista tineri care se casatoresc prea devreme. Din lipsa de maturitate se intampla ca unii oameni sa faca greseli atunci cand vine vorba despre casatorite. Asa se face ca o casnicie din doua persoane foarte tinere nu dureaza mai mult de 15 ani.

One Reply to “Motivele divorturilor”

  1. Eu as zice ca infidelitatea ar fi primul lucru care duce la divorturi. Asa li s-a intamplat multor prietene ale mele si asta sper sa nu mi se intample mie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *