Exista in ultima perioada in tara foarte multe clinici private ce si-au extins specializarile, deci clar pare a fi o crestere de clienti, daca ii putem numi asa. Ce vreau sa zic este faptul ca anumite cabinete ce au pornit cu o singura specializare, iar in timp s-au extins, ajungand de la simpla dermatologie (spre exemplu) la ecografii legate de sarcini s.a.m.d.

Acest fapt se datoreaza persoanelor ce nu mai au incredere in clinicile publice sau spitalele, deoarece sistemul medical din Romania este la pamant in momentul de fata. Eu unul cred ca este normal odata ce guvernul investeste din ce in ce mai putin in spitale si personalul acestora, un lucru gresit totusi.

Revenind la subiectul legat de clinicile private si specializarile pe care s-au extins, clar putem adauga un cabinet dermatologie ce s-a extins si pe partea de ecografie sarcina.

Eu unul sunt bucuros pentru asta, fiindca datorita lor putem avea parte de ingrijiri cum se cuvine, chit ca trebuie sa platim pentru acest ‘beneficiu’. Totusi, presupun ca orice persoana care vrea siguranta si profesionalism din partea doctorilor isi va putea permite tariful stabilit.

Recomand clinici private in Bucuresti si ecografie de morfologie fetala.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *