Noua tableta LG G Pad 8.

Noua tableta LG G Pad 8.

LG G Pad front app gridLG aduce propria interfata Android pentru ecranul mare al tabletei LG G Pad 8.3. Modelul nu ruleaza versiune pura de Android si intervincateva probleme. Dintre acestea, cele mai enervante ar fi cele legate de ecranul de start unde poti avea coloane de cate 6 iconite. Daca esti un adept al ecranului optimizat, s-ar putea sa ai de lucrat in acest sens.

In continuare vorbim despre facilitatile tabletei. QSlide iti permite sa deschizi mini aplicatii in partea de sus a ecranului. Ai deasemenea posibilitatea de a seta cat de transparente apar. QuickMemo iti permite sa desenezi pe ecran, cu degetul. Optiunea KnockOn iti permite sa deschizi sau sa inchizi tableta printr-o dubla atingere a ecranului.

Datorita faptului ca ofera acces la Google Play Store, orice aplicatii pe care o vrei instalata, e usor de accesat. In Google Play Store sunt deja peste un milion de aplicatii.

Modelul are dotari demne de o tableta din clasa de mijloc. Este dotata cu un quad-core Qualcomm Snapdragon 600, 16 GB spatiu de stocare, 2 GB RAM, doua camere, una de 5 MP si una de 1.3 MP, alaturi de un ecran LCD de 8.3 inch cu o rezolutie de 1920 x 1200 pixeli. Un plus demn de luat in seama este posibilitatea adaugarii de memorie suplimentara datorita dotarii cu microSD.

Tableta ruleaza Android 4.2 Jelly Bean si speram ca in viitor, va oferi posibilitatea de update la Android 4.3. Performanta bateriei se incadreaza tot prin clasa de mijloc, oferind o medie de 10 ore de utilizare continua.

Concluzii

Tableta LG G Pad 8.3 are un sunet relativ slab insa inafara de asta, se bate usor cu orice tableta de aceeasi marime. Are ecran mai mare decat al tabletei Nexus 7 si are slot microSD daca vrei mai mult de 16 GB de memorie.

Mai scumpa cu doar aproximativ 70-100 lei decat iPad Mini, ofera un ecran putin mai mare cu o rezolutie mult mai buna. LG G Pad ar putea parea prea scumpa daca e pusa alaturi de competitori insa luata individual si daca ai si banii, e categoric o tableta superba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.