Noul Mercedes E250-class facelift

Noul Mercedes E250-class facelift

imagesMercedes Benz a lansat recent o masina din categoria class, adica destinata celor cu bani. Acestia au afirmat ca aceasta masina din serie e mai mult decat masina de prima mana a brandului Mercedes si ca va avea parte de campanii de promovare peste tot prin lume. Mercedesul class cu tractiune pe fata a fost cumparat intr-un numar record anul trecut cand s-au inregistrat cele mai mari vanzari pentru aceasta categorie.

De la prima masina din seria class care sigur zace acum intr-un service de dezmembrari, pana la cea prezentata, Mercedes Benz a facut un salt urias in domeniul designului si a performantelor masinii. Masina este deasemenea un indicator al viitorului stil de constructie a celor de la Mercedes Benz. Masina are mici detalii schimbate fata de numarul de dinainte. Unii critici au afirmat ca daca Mercedes a facut o mica schimbare pe viitor ne putem astepta ca intreaga gama de masini va fi schimbata ca stil. Chiar si reprezentantii Mercedes au afirmat ca firma incearca un stil nou bazat pe chestionarea clientilor. Acestia au incercat printr-o campanie sa afle mai multe detalii despre ceea ce vor clientii. Mercedes Benz a mai anuntat si ca noul E-class care va aparea curand va fi singura care va pastra in totalitatea vechiul still al Mercedes.

Alt model despre care se vorbeste ca va intra pe piata cu un nou design este Mercedes Vito. Masina a ajuns la un nivel de popularitate atat de ridicat incat se spune ca va depasi si masinile de lux produse de Mercedes Benz. Seria aceasta a scos si prima masina de transport sport a celor de la Mercedes care s-a bucurat si ea de un real succes. Pentru perioada urmatoare Mercedes a promis surprize pe banda rulata care sunt asteptate cu sufletul la gura de fani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *