Nu-OVO

Exista o multime de designeri care se gandesc la piese de mobila futuristica. Aceste piese nu sunt inca pe piata, insa te pot inspira sa iti creezi ceva asemanator. Trebuie sa tii minte ca unele nu se pot cumpara, pentru ca sunt doar in stadiul de concept. Unele pot fi foarte aproape de a fi produse si de a fi expuse spre vanzare, indeosebi daca crearea lor are la baza sponsori precum Braun sau Samsung, de exemplu. In alt caz, cine stie daca unele ar ajunge sa fie disponibile pe piata internationala.

Nu-OVO nu este un concept, ci o piesa devenita realitate

Nu-OVO, creeata de Paolo Maldotti pentru compania de mobilier de lux italiana Tisettanta, poate sa fie o piesa de mobilier cu mai multe intrebuintari. Poate fi o piesa de mobilier in aer liber unde poti sta sa te relaxezi. Sau, poate fi o biblioteca si o zona de citit. Indiferent de forma pe care o poate lua, designul curbat este excelent, iar, potrivit designerului, aceasta „capsula de oameni multifunctionala” este intr-adevar orice iti doresti tu sa fie, putand fi echipata exact cum iti doresti.

Opt piese reglabile alcatuiesc Nu-OVO, iar doua dintre acestea se deplaseaza pe un sistem de rotatie si pot deschide piesa de mobilier. Fiecare segment este montat pe o baza de metal, care tine in picioare cei doi metri jumatate ai structurii. Din cauza naturii transformabile, caracteristicile sale inseamna startul distractiei. O gama larga de materiale, tesaturi permeabile si impermeabile, metal si plase de tantari, ofera posibilitati nenumarate de a acoperi fiecare din cele opt segmente. Poate fi alimentat la resurse energetice, fiind capabil sa creeze si sa mentina un climat de interior potrivit.

Asa e, Nu-OVO poate sa te racoreasca atunci cand stai pe marginea piscinei. Daca ai impresia ca acest concept este unul ridicol, ai fi dezamagit. Ciudat de futurist si captivant, aceasta piesa de mobila face esenta unei lumi reale care doreste sa scape de stresul cotidian.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *