O metoda de a castiga bani – Pariurile

O metoda de a castiga bani – Pariurile

Astazi o sa va prezint o metoda de a castiga bani, fara munca fizica, ci munca mai mult din gandire, psihica. Pentru a realiza aceasta metoda de a castiga bani este recomandat sa va documentati inainte legata de pariurile in general, care sunt avantajele si dezavantajele si lucruri de acest gen pe care o sa le discutam in articolul de astazi.

Ce sunt defapt aceste pariuri sportive ? Pai foarte simplu, tu in calitate de Georgescu pariezi pe Popescu ca o sa castige meciul de box, altul la randul lui pariaza pe altul si tot asa, pana se face un fel de echilibru. Sunt cote , mai bine zis un boxeor de 100 de kilograme lupta cu un luptator de 40 de kilograme. Aici exista sanse foarte mari ca sa castige meciul cel cu 100 de kilograme deci cota va fi mai ridicata catre opusul, adica tu daca pariezi pe luptatorul de 40 de kilograme vei obtine un profit ridicat, daca pariezi pe cel care posibil sa castige nu vei lua mare lucru, poate chiar deloc. Cam asa stau lucrurile tu zici ca pariezi doar 5 lei, daca daca pariezi sa zicem 200, deja se fac 1000 lei, chiar daca tu ii dai in timp, din banii aceea iti puteai cumpara altceva mult mai folositor, de aceea este bine sa furati cateva instructiuni despre cum trebuie sa pariati la casa de pariuri. Un site unde puteti sa cautati predictii este un site specializat care va pune la dispozitie cele mai bune informatii pentru a creste posibilitatea de a castiga un asemenea pariu.

Cunosc multi prieteni care practica aceasta metoda de a castiga bani, iar in timpul in care eu practicam box, acesta castiga extrem de multi bani, atat din box cat si din alte metode. Ce mi-a spus el m-a socat cat de repede facea bani, insa exista si riscul ca sa devina o obsesie si vei pierde banii castigati mai repede decat i-am luat. De aceea este bine sa aveti o minte sclipitoare care face totul cum trebuie si nu abuzeaza de pozitia sa.

Si cum spuneam, in timp ce ne pregateam de antrenament la box, discutam tot felul de probleme, iar intr-o zi am abordat subiectul banilor. Acesta a inceput sa imi spuna cateva metode de a castiga bani prin metodele lui care se pare ca au dat roade. Primul rand box-ul meciurile de box, castiga si lua o suma destul de mare de bani, cazare, bani, mancare si tot felul de aceste lucruri. In al doilea rand stia tot felul de trucuri in categoria poker-ului, si castiga bani ” pe banda rulanta ” cum spune de altfel si acea expresie. Impreuna cu cativa prieteni acestia plecau la cazino si incepeau sa joace poker. Aveau tot felul de metode de a arata ca au anumite carti pentru a putea castiga. Acestia comunicau intre ei si din 3 persoane de exemplu unul singur castiga sigur pentru ca exista o anumita metoda.

Si nu in ultimul rand pariurile sportive. Paria in fiecare zi la multe meciuri si din cate am inteles eu de la ei castiga bani multi din aceasta metoda. Dupa cum zic aici baiatul statea foarte bine cu logica, gandirea si metode de a castiga bani. Ce pot spune este ca tipul facea bani legal la o adica, fara prea mare munca.

Va multumesc !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *