salt

In fiecare zi aflama despre oameni care obositi de programul de la 9 la 5, lasa totul si se lanseaza in aventura, cautand aventura si vara eterna, comuniunea cu natura si descoperiri noi.

salt

Sursa foto: How Far From Home

Chanel si Stevo sunt un cuplu din Africa de Sud. Acum un an, cei doi si-au abandonat joburile stabile in publicitate pentru a pleca intr-o calatorie lunga departe de acasa.

cuplu

Sursa foto: How Far From Home

Aventurile cuplului le gasiti pe un blog intitulat: „Cat mai departe de casa” (How far from home).

Chiar de la inceput, prezinta diferite poze si postaze in tari vizitate.

peisaj

Sursa foto: How Far From Home

Judecand dupa poze, Chanel si Stevo traiesc acum viata libera la care viseaza probabil orice functionar.

zen

Sursa foto: How Far From Home

Tinerii nomazi isi familiarizeaza cititorii cu toata realitatea calatoriei lor magice. In momentele in care nu fac yoga pe plajele Greciei sau nu se bucura de fiordurile Norvegiei, tinerii curata toalete sau fac treburi dificile pentru a castiga ceva bani.

case

Sursa foto: How Far From Home

La un moment dat, Chanel si Stevo au realizat ca fotografiile din blog nu  pot convinge cu adevarat de intreaga aventura pe care o traiesc. Au decis sa arata exact realitatea si nu doar partile agreabile ale calatoriei lor.

ceata

Sursa foto: How Far From Home

Am decis sa realizam un tablou real al celor care si-ar dori sa repete aventura noastra, cu toate acestea stim ca acest stil de viata trait non stop este plin de satisfactii.

grup

Sursa foto: How Far From Home

Dupa calulele noastre, am curatat 135 de toalete, am ingropat tone de gunoi, am spalat mii de rufe, am facut paturi in sute de hoteluri, am aranjat in rafturi mii de produse la bacanie. Nu ne mai amintim cate pahare sau vase am spalat. Chiar daca am trait o viata confortabila in Johannesburg, totusi facand aceste joburi simtim ca acumulam noi experiente.

foto

Sursa foto: How Far From Home

Partea fizica a calatoriei este de asemenea epuizanta uneori. Nu suntem total sanatosi sau perfecti, mancarea nu a fost mereu consistenta si ne-am obisnuit sa mancam modest, iar caratul bagajelor a fost de asemenea foarte solicitant.

uniforme

Sursa foto: How Far From Home

Ne credeti sau nu, toate aceste lucruri merita. Pentru noi, a fost un trai in paradis. Imediat ce terminam treburile mai grele ale zilei, avem timp sa descoperim, sa umblam haihui, sa exploram si sa ne bucuram de viata.

culori

Sursa foto: How Far From Home

Aventura are pretul sau si ofera lectii importante de viata, pe care nu le-am fi invata niciodata daca am fi continuat sa muncim la joburile noastre. Am deprins umilinte dar ne-am bucurat de fiecare zi ca si cum ar fi ultima zi pe care o puteam trai.

lemn

Sursa foto: How Far From Home

Cand am inceput aceasta aventura, ne-am propus sa nu abandonam, sa nu ne intoarcem din drum. Ne-am asumat toate intamplarile pe care soarta ni le-a pus in cale. Am iesit din zona de confort, am inteles ca importante sunt experientele in viata, din care am avut ce invata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *